Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle, der deltog!

I adventskalenderen her på Gørdetselv.dk kan du hele december vinde flotte præmier fra BOSCH.

Præmien 3. søndag i advent er en smart beskærersaks med Power Assist, så det bliver meget lettere at klippe grene og ordne andet havearbejde, fordi du altid har mere kraft lige ved hånden.

Om præmien 3. advent

Akku-saksen BOSCH EasyPrune giver dig assisteret beskæring, så du nemt kan beskære grene op til 25 mm uden problemer med Power Assist-teknologien. Saksen understøtter sund beskæring af planter ved at sikre rene snit og er nem og intuitiv at bruge ligesom en manuel beskæresaks. Den elektriske hjælpefunktion aktiveres automatisk, når der registreres modstand og niveauet indstilles til arbejdsopgaven på forhånd. Du kan vælge mellem tre niveauer – lav, middel og høj. Saksen har bypass-skæresystem med to knive i rustfrit stål, og den øverste kniv kan nemt udskiftes, når den bliver slidt. En indikator for batteristatus gør det nemt at se batteriets ladestatus og saksen er altid klar til brug – der er ingen memory-effekt og ingen selvafladning takket være litium-ion-batteriteknologien. Du oplader let og hurtigt med Bosch Micro-USB-opladeren.

Sådan her ser den ud:

Læs mere om BOSCH EasyPrune her.

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle, der deltog!

Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications i samarbejde med BOSCH og løber fra søndag d. 16. december 2018 til søndag d. 23. december 2018. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på e-mail, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen vil blive annonceret på denne side: https://goerdetselv.dk/vindere

Præmien har en værdi af 919 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til BOSCH, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af BOSCH.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]