Det ser flot ud med et kontrastfarvet felt på væggen. Med krydslinjelaseren sparer du opsætning af malertape.

Det ser flot ud med et kontrastfarvet felt på væggen. Med krydslinjelaseren sparer du opsætning af malertape.

Der er snart sagt ikke den konstruktions eller ophængningsopgave, hvor vaterpasset ikke kommer i sving. Billeder, der skal flugte, hylder, som skal hænge lige, tapetbaner, der skal være i lod, eller køkkensokler, som skal være i vater. For ikke at nævne stålskelet til en skillevæg.

Men et traditionelt vaterpas kræver tidsrøvende opmærkninger og rækker ikke altid så langt, som du ønsker. Og du har som regel kun én hånd fri til at arbejde med. Derfor er der al mulig grund til at anskaffe en krydslinjelaser, eller et laservaterpas, som den lille elektroniske assistent populært kaldes.

Vi giver dig 5 gode grunde, hvor vi viser, hvorfor krydslinjelaseren er en uvurderlig hjælp til en hel stribe opgaver, der ville have været langt mere tidkrævende og besværlige med et almindeligt vaterpas.

Hent artiklen og læs om alle 5 gode grunde.

EKSTRA GRUND: Sprød svær med krydslaser

En af hemmelighederne bag perfekte sprøde svær er at lægge flæskestegen helt i vater. Og hvad er så mere naturligt end at finde sin nye krydslinjelaser frem?Flæskesteg med krydslinjelaserStegen her blev helt perfekt – endnu et punkt på listen over anvendelsesmuligheder for krydslinjelaseren.