Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

D-tect 120 finder alt!

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Bosch D-tect 120 er et professionelt instrument, bygget til at afsløre skjulte installationer i bygningsdele. Vi er på alle måder imponerede over præcisionen.

Enhver, som har rodet sig ud i at bore hul i en skjult vand- eller el-installation, vil straks efter ønske sig at have haft Bosch D-tect 120 til rådighed. Detektionsinstrumentet er nemlig designet til at finde skjulte installationer, armeringsjern, bjælker og lægter bag vægges, gulves og lofters overflader – og det virker fortræffeligt!

Vi har afprøvet instrumentet på alle funktionsområder, og konklusionen er klar: D-tect 120 kan finde det hele med en flot præcision.

Det store display gør instrumentet nemt at bruge, og resultatet ses uden vanskeligheder også i svag belysning. Desuden giver D-tect et højt og tydeligt lydsignal ved maksimal respons (midten af emnet). Det kan dog slås fra, hvis det generer.

Særdeles brugervenlig multidetektor

En særlig kvalitet ved instrumentet er, at betjeningen er indrettet usædvanlig enkelt. Der findes en afbryder og tre knapper til valg af funktion. Opstartsindstillingen er altid universalfunktionen, som i virkeligheden dækker alle funktioner. Men de kan altså specialiseres yderligere ved de to øvrige funktionsknapper. Det lykkedes os dog ikke at fremprovokere tydeligere detektionssignaler ved at vælge disse. Kort sagt, i næsten alle tilfælde ser det ud til at kunne gøres med “tænd og søg”. Nemmere bliver det ikke.

Selve søgningen sker ved at bevæge instrumentet sideværts, mens det har kontakt med fladen. Når et skjult emne kommer ind i søgefeltet, ses der udslag på displayet, som tydeligt viser, når instrumentet står midt over det afslørede objekt. Finder du en skjult strømførende ledning, giver instrumentet et særligt lydsignal, og et tydeligt symbol for højspænding vises på skærmen. Vi har set Bosch D-tect til ca. 1600 kr.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Anmeldelse: D-tect 120 finder alt!
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage