Den populära laseravståndsmätaren från MAKA

Den populära laseravståndsmätaren från MAKA

Slip for ømme knæ! Afstandsmåleren er især uundværlig i de projekter, hvor din tommestok ikke er lang nok. Så køb en afstandsmåler, og glem alt om at ligge på dine ømme knæ og måle op 2 meter ad gangen. Du kan lave dine opmålinger hurtigere og mere præcist.

Uanset om du skal lægge gulv, sætte gardiner op, lægge terrasse, købe lister eller beregne, hvor meget maling du skal købe, er laser-afstandsmåleren din bedste ven.

Lige nu får du en MAKA laser-afstandsmåler sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 79 kroner + porto. I alt 128 kroner.

KLIK HER OG SE DET GODE TILBUD!

Beskrivelse af laser-afstandsmåler fra MAKA

Få ultrapræcise opmålinger med laser-afstandsmåleren fra MAKA. Med sin rækkevidde på 15 m. og en nøjagtighed på ned til +/- 2 mm, peger du med laserprikken, trykker på måleknappen og bip!, så viser det knivskarpe display målet. Her får du håndværkerens mest anvendte funktioner i en lækker og brugervenlig afstandsmåler.

Alt det kan afstandsmåleren:

  • Ind- og udvendige mål (Fra A til B)
  • Kontinuerlig måling (Gør det nemt at ramme en bestemt afstand)
  • Måler fra enten top eller bund (Praktisk til fx indvendige mål)
  • Lille og handy (Måler kun 11 x 4cm)
  • Let aflæseligt LCD display (Knivskarp 1,5” skærm)

Du kan få den lige nu!

Køb en afstandsmåler fra MAKA sammen med 2 numre af Gør Det Selv til kun 79 kroner + porto.

Som abonnent får du med det samme adgang til over 1000 byggevejledninger på vores hjemmeside, så du kan komme i gang med projektet med det samme.

Her kan du se en video af laser-afstandsmåleren fra MAKA i funktion: