Bosch PLR 50 C laser-afstandmåler byder på masser af avancerede målefunktioner. Prisen er knap 900 kroner.

Bosch PLR 50 C laser-afstandmåler byder på masser af avancerede målefunktioner. Prisen er knap 900 kroner.

Min carport er 2,173 meter høj. Fra gulv til loft i stuen er der 2,652 meter, og jeg er præcis 2,578 meter fra mit fjernsyn, når jeg sidder i sofaen .

Alt det ved jeg, fordi jeg simpelthen ikke har kunnet lade være med at måle mig frem til det med min nye laser-afstandsmåler. Jeg måler alt, hvad der er at måle. Det er ikke kun nemt, men også sjovt at slippe den indre linealbestyrer løs.

LÆS OGSÅ: Test af afstandsmålere

Laser-afstandsmåler inkl. praktisk app

Min Bosch PLR 50 C er nemlig en af dem, der via en app til smartphonen ikke alene er et præcist måleapparat, men også bliver mit vigtigste redskab før et bygge- eller indretningsprojekt.

Det er ret simpelt: Tag et foto af det rum, du vil måle op, tryk fx på en væg på fotoet, og mål så væggen op med afstandsmåleren: pling! Så ligger målene på dit foto på telefonen, og du kan trygt drage af sted til både byggemarkedet og møbelvarehuset med alle de nøjagtige mål i lommen.

Måleren er forsynet med en meget pædagogisk hjælpefunktion. Den trykte manual er til gengæld lidt forvirrende, ret dårligt oversat og ikke den store hjælp.

Download hele artiklen og få en trin-for-trin guide til Bosch´s laser-afstandsmåler.