Lige linjer i metermål med krydslaser

Med en krydslinjelaser kan du afsætte meterlange laserstreger. På de fleste apparater styrer du selv, om du kun vil have en lodret streg, en vandret streg eller begge samtidig. Med en rækkevidde, der normalt er på 8-10 meter, løser krydslaseren opgaven præcist og hurtigt, uden at du skal bruge vaterpas, lodsnor eller kridtstreg.

Nogle gange er det en fordel at strege op med blyant oven på laserstrålerne – hvis du fx skal arbejde efter den samme streg i flere dage. Men ofte arbejder du blot med strålen som opmærkning. Fordi linjerne kan aflæses på afstand, har du hele tiden begge hænder fri til at arbejde. Det skal man ikke prøve ret mange gange for at fange værdien af.

Uanset om du skal sætte nye køkkenskabe op, placere en billedrække langs trappen eller montere lægter til en ny skillevæg, er krydslinjelaseren en kæmpe hjælp, du vil sætte pris på.

Der er ovenikøbet risiko for, at du bliver så begejstret for det nye værktøj, at du lige vil tjekke et eller andet ... bare for at tjekke. Og for at få mulighed for at bruge dit nye værktøj.