Med det infrarøde termometer kan du tage temperaturen på alle overflader. Du peger blot laserstrålen mod genstanden, du vil måle temperaturen på, og straks får du vist den nøjagtige temperatur på skærmen.

Lige nu får du et infrarødt termometer sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 49,50 kroner. Du sparer 603 kroner i forhold til normalprisen:

””

Et infrarødt termometer løser mange opgaver

Det er smart, når du skal måle temperaturen på særligt varme steder eksempelvis en grillrist, eller hvis du skal måle temperaturen på dit dyre diamantbor til søjleboremaskinen for at undgå overophedning, eller du simpelthen bare skal måle temperaturen et sted, hvor du ikke kan komme til. Det infrarøde termometer kan måle temperatur alle steder og på alle typer overflader.

Tjek din gulvvarme med infrarødt termometer

Det infrarøde termometer kan bruges til at se nøjagtig, hvor slangerne til gulvvarmen ligger på badeværelset eller i stuen. Du kan også se om gulvvarmen virker som den skal, ved at måle temperaturen på gulvets overflade flere forskellige steder på gulvet.

Spar penge på varmen med et infrarødt termometer

Det infrarøde termometer er særligt genialt, hvis du vil tjekke temperaturen på din bolig. Med et infrarødt termometer i hånden kan du hurtigt og let finde ud af, om der er varmeudslip fra din bolig, eller om der er kuldebroer i din isolering. Med andre ord kan du spare mange penge ved at gennemgå din bolig med et infrarødt termometer.

  • Find kuldebroer
  • Afslør dårlig isolering
  • Tjek gulvvarmen
  • Få bedre indeklima
  • Mål på alle overflader
  • Fra -50 – +500 grader


””


Her i videoen kan du se, hvor smart det infrarøde termometer er:


For kun 49,50 kroner!

Du får et infrarødt termometer og 2 numre af Gør Det Selv for kun 49,50 kroner.


””