Den nye 3-i-1 afstandsmåler fra Tech-Pro klarer alle måleopgaver på let og sikker vis.

Afstandsmåleren er nemlig udstyret med både laserafstandsmåler, et smart målehjul og en genial målesnor.

Og lige nu får du den sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 99 kroner!

Afstandsmålerens funktioner

3-i-1 afstandsmåleren består af:

  • En laser-afstandsmåler, hvor du med et klik på en knap hurtigt måler op til 40 meter. Det er genialt, når du skal måle ud til en ny terrasse, bestemme arealet af en væg eller måle længden af indkørslen.

  • Et målehjul der let kan måle længden på kurver eller uregelmæssige overflader. Målehjulet er også praktisk, når du skal trække ledninger. Kør målehjulet langs ledningens bane, og du får med det samme at vide, hvor meget ledning der skal bruges.

  • En målesnor der er oplagt at bruge, når du skal måle rundt om et emne, eksempelvis et nedløbsrør eller rundt om hjørner eller lignende. Træk snoren rundt om emnet, klik på knappen og aflæs længden.

Alle målene bliver vist i et baggrundsbelyst LCD-display, der er nemt og hurtigt at aflæse.

Kort sagt får du med 3-i-1 afstandsmåleren et redskab i værktøjskassen, der hurtigt vil blive dit foretrukne måleværktøj.

Du investerer 99 kroner og får:

  • 3-i-1 afstandsmåler (værdi 399 kroner)

  • 2 numre af Gør Det Selv (værdi 158 kroner)

  • Fri adgang til over 1000 gør det selv-vejledninger på Gør Det Selvs hjemmeside (prisen for en enkelt artikel er 29 kroner)

Du sparer 82 % i forhold til normalprisen!

PS. Der er ingen binding, når du benytter dig af tilbuddet. Det vil sige, at du kan opsige dit abonnement præcis når det passer dig.