Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fabelagtig multicutter fra Fein

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Feins nye 12 V multicutter er af høj kvalitet med superstabilt klingehæfte og lynhurtigt klingeskift. Vi savnede kun noget mere skridsikring på håndgrebet.

12 V - 2,5 Ah
Omdr./minut: 11 - 18.000
Udslag h/v: 1,6
Vægt: 1,5 kg

Så snart vi fik Feins nye multicutter i hånden, satte vi den til at lave huller i en 28 mm tyk plade, og den skar uden videre en stribe huller på 10 x 10 cm. På trods af at maskinen arbejder ved hjælp af vibrationer, har Fein med deres anti-vibrationskontrol løst problemet med vibrationer, som forplanter sig op i hænder og arme. Vi mærkede knap, at vi arbejdede.

Fein forvalter arven flot

Det var Fein, der i sin tid opfandt multicutteren, hvor en lille sav bevæger sig få grader fra side til side ved høj hastighed – såkaldt oscillering. Og den arv forvalter de fint: På den viste model er hastigheden helt oppe på 11.000-18.000 bevægelser i minuttet. De ganske små bevægelser er utrolig effektive, og med det rette værktøj monteret kan maskinen save, skrabe eller slibe.

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i multicutteren på 5 minutter

Lidt mere skridsikring, tak

Maskinens motorhus er også maskinens greb. Det er muligt at få godt tag om maskinen, og den er ikke voldsomt tung, men den skridsikre gummibelægning på grebet er for sparsom.

Tænd/sluk skydeknappen er fint placeret, så betjeningen er nem, og hastigheden reguleres let på et lille drejehjul.

Stor ros til batteriet, der har indikation for ladetilstanden i fire trin. Det er nemt at skifte, og det sidder urokkelig fast. Klingeskiftet “Quick In” er helt perfekt og kræver intet værktøj. Det har aldrig været lettere.

LÆS OGSÅ: Test af multicuttere

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage