Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Design i særklasse

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Der er gjort noget ud af udformningen af Worx' nye multicutter.

Man mærker det med det samme, når man tager Worx' nye Sonicrafter i hænderne – her er simpelthen tænkt over detaljerne. Fra første færd får man indtryk af kvalitet, fx den meget flotte finish på alle komponenterne, men også en solid tyngde, der siger “mere metal end plastik”. Det er en kvalitetsoplevelse, vi typisk ser på de bedste tyske, japanske og amerikanske maskiner. Men Worx er italiensk designet, og produktionen foregår, som for så mange af de andre producenter, i Kina.

Gennemgående høj kvalitet

Kvalitetsfornemmelsen blev heldigvis også bekræftet, da vi fik gang i arbejdet. Maskinen gør, hvad man forventer, og batteriet giver masser af energi fra sig, mens hastigheden er let at indstille helt perfekt med den trinløse regulering.

Multicutter med fine finesser

Design er meget mere end finish og pæne farver. Det er også teknik, ergonomi og brugervenlighed. Og hvad angår det sidste, har Worx begået en lille genistreg: De mange udskiftelige klingers fastgøringspunkt er nemlig åbent bagtil. Og derfor kan de nemt skydes ind i værktøjsholderen, som åbnes og lukkes med den fastindbyggede nøgle foran og øverst på kroppen. Det er et hurtigt og effektivt system, og du er fri for at jonglere med løse skiver, maskinbolte og unbrakonøgler.

En anden finesse er det indbyggede arbejdslys på hver side af hovedet. Tak for det!

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i multicutteren på 5 minutter

Worx´multicutter har ét minus

Det skal dog også med, at maskinen udvikler en del varme, når den kører i længere tid. Det kan jo godt være lidt ubehageligt, men på den anden side bruges en multicutter jo typisk også kun ganske kortvarigt – og ikke i timevis.

Vi har set Worx Sonicrafter til 1299 kroner.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage