Effektiv grovsliber

Bosch PWR 180 CE er lavet til at fjerne puds, lak, tapet, gammel fliseklæb og sågar beton. Du skifter skiverne efter opgaven, og det virker!

Bosch er klar med en sliber til alle de besværlige underlag. Det medfølgende filterbokssystem fungerer – dog ikke helt så godt som en værkstedsstøvsuger.

Bosch lancerer i øjeblikket et helt nyt “vægbearbejdningssystem”. Det er en kraftig og relativ tung maskine til bearbejdning af en lang række bygningsoverflader inde og ude, og maskinen minder i sin opbygning om en stor vinkelsliber.

Slibemaskinen adskiller sig dog ved at have et kraftigt indbygget sug til støvet og leveres med slange og støvcontainer med filter.

Slibemaskine med mange muligheder

Det mest interessante ved systemet er uden tvivl det meget store program af slibende, børstende, perforerende, betongnavende og endda polerende skiver og forsatser, som denne slibemaskine kan forsynes med. Samlet giver de mulighed for at udføre en lang række meget forskellige arbejder på vægge, gulve og lofter og såmænd også på metalemner, der skal have fjernet rust eller maling.

Effektiv grovsliber

Vi prøvekørte maskinen på en afskallet pudsmur, og den blev effektivt renset på ingen tid. Suget til filterboksen er dog ikke helt så kraftigt som fra en god værkstedsstøvsuger. Men har du sådan en, kan den faktisk også tilsluttes.

Ved levering medfølger en bagskive til velcromontering af slibepapir, et hoved med meget stive kunststofbørster og et specialhoved til perforering af tykke lag tapet. Du kan tilkøbe mange andre skiver til grovslibning af fx puds, fjernelse af fliseklæber eller diamantskiver til bearbejdning af betonflader. Alt i alt en stor hjælp til det tunge og lidt kedelige forarbejde ved mange renoveringsopgaver.

Tung og ret støjende slibemaskine

Maskinen vejer små 4 kg, hvilket er ret meget ved vægarbejde og ikke mindst, hvis den skal bruges mod en loftflade. Den store motor og det kraftige sug gør desuden maskinen temmelig støjende, og vi anbefaler derfor også, at du bruger høreværn under arbejdet. Vi har set Bosch PWR 180 CE til 2199 kroner.

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Slibemaskiner