Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stærk og sikker lille vinkelsliber

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Stanleys nye akku-vinkelsliber er en lille maskine til 125 mm slibeskiver. Men da den er bygget som en to-håndsmaskine, har du et godt greb om den.

Pistolgrebet og den forreste håndstøtte giver godt hold på maskinen.

Denne vinkelsliber ser lidt anderledes ud, fordi den ligner en stor maskine af den slags, der kører med 230 mm skiver. Det gør den bare ikke, den er beregnet til de små 125 mm skiver, som er noget lettere at komme til med, hvor pladsen er trang.

Maskinen er designet med et pistolgreb bagtil og et sidegreb fortil som de store maskiner. Du har altså ikke fat om selve motorhuset, som på en af de normale 125 mm vinkelslibere. Det vænnede jeg mig hurtigt til, og så var den rar at arbejde med.

LÆS OGSÅ: Bliv ekspert i vinkelsliberen på 5 minutter

Støjsvag vinkelsliber

Opstarten er relativt blød, maskinen prøver ikke at vride sig ud af hænderne. Og så er den behageligt støjsvag sammenlignet med maskiner til 220 V. Den har lidt færre kræfter end en el-maskine, men jeg fik skåret en masse stålstænger ud på én opladning. Vægten er lidt højere end på en el-maskine, men du slipper for en ledning.

LÆS OGSÅ: Test af vinkelslibere

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage