Mål: 45 x 53 x 12 cm

Mål: 45 x 53 x 12 cm

45 x 53 x 12 cm Kapacitet: 1-15 skruebokse Materiale: Slagfast polypropylen Vægt: Op til 15 kg www.essve.dk

Alle os, der jævnligt bruger skruer, ved, hvordan skrueæsker af pap kommer til at se ud efterhånden. Og vi ved også, hvor svære de er at stable, hvis de har fået fugt eller lidt regn.

Den svenske skrueproducent Essve har udviklet en række slagfaste plastikbokse i forskellige størrelser, så de passer til deres skruer og skruebits.

Lette at stable

Da vi testede dem, fandt vi ud af, at boksene er regntætte (men ikke 100% vandtætte) og lette at stable. Etiketterne sidder på flere sider, så det var let at se, hvilke skruer der var i, og hvilket bor samt hvilken bit de krævede. Boksene har samme højde og bredde men forskellig længde, så vi kunne pakke små og store æsker, som det passede os, i transportkufferten.

Smart "Lego-bund"

Vi baksede lidt med at tage lågene af skrueboksene, før vi satte dem ned i kufferten. Lågene skulle klikkes fast til kuffertens bund som Lego-klodser, og ovenpå lågene stillede vi de tilhørende bokse. Det forhindrer dem i at flytte sig sidelæns under transporten, selvom kufferten ikke er fyldt helt op.

Skumgummi i kuffertens låg sørger for, at skruerne bliver i boksene, så hele sortimentet er klar til brug, når kufferten åbnes.

Vi prøvede at fylde kufferten helt op, så vejede den knap 15 kg, men det er ikke nødvendigt. En af fiduserne er jo, at man kun tager de skruer med i kufferten, som der er behov for.

ESSVE ESSBOX SKRUESYSTEM MED KUFFERT

5 stars

Smart måde at købe og opbevare skruer på. Slagfaste bokse, med tydelig indikation af indhold, som kan transporteres i en specialkuffert. Kufferten kan købes separat, men følger ofte med ved køb af 10-12 skruebokse (med skruer).

Pris: 1200 kroner inkl.12 æsker skruer, 1 bitsæt + bitholder og en transportkuffert.

+

Giver overblik. Slagfast.

÷

Passer kun til Essves bokse.