[Få 5-i-1-multidetektor + to nr. af Gør Det Selv for kun 99,-](http://shop.goerdetselv.dk/node/46601/form?media=redaktionel&menu=true&popup=1 target=)

Mange af os har prøvet det. Banket på væggen i håb om at kunne identificere, hvor vandrør, ledninger, stållægter og andre skjulte installationer befinder sig, inden man beder en stille bøn og begynder at bore. Nogle gange går det godt. Andre gange går det knapt så godt, og så skal der måske trækkes nyt elkabel eller det, der er værre.

Identificerer rør og ledninger bag væggen

Det behøver heldigvis ikke at gå så galt. I løbet af de senere år har flere smarte detektorer ramt markedet og gjort det nemmere for gør-det-selv-folket at identificere, hvad der befinder sig bag væggen, inden man begynder at bore i blinde.

Med Gør Det Selv kan du nu få New Pros 5 i 1-multidetektor. Med den kan du finde rør og ledninger, som måtte befinde sig inde bag væggen og undgå dem hver gang – til gavn for både temperament og pengepung.

Detektoren fungerer både som afstandsmåler, metaldetektor, strømdetektor, fugtmåler og voltmeter og så har den desuden en laserlysfunktion.

[Få multidetektoren sammen med to numre af Gør Det Selv til kun 99 kr. her](http://shop.goerdetselv.dk/node/46601/form?media=redaktionel&menu=true&popup=1 target=)