Årets værktøj 2015

FARVEL TIL LEDNINGEN: I 2015 er salget af akku-værktøj buldret frem. Vi kårer det bedste akku-værktøj her.

Gør Det Selv har vi tradition for at se tilbage på det værktøjs-år, som går på hæld: Hvordan udviklede markedet sig? Hvilke værktøjer udmærkede sig i vores tests? Og hvad bør enhver handyman med respekt for sig selv skrive øverst på julens ønskeseddel?

Akku-værktøj overalt!

Der har været masser af lækkerier at vælge imellem, men på én front har 2015 været helt specielt: Det batteridrevne værktøj har været her, der og alle vegne! Og alle de førende værktøjsproducenter satser nu tilsyneladende udelukkende på akku-maskiner!

Det har givet herlig hård konkurrence på markedet, og mens kvaliteten bare stiger og stiger, er priserne for alvor på vej ned på et leje, hvor rigtigt kvalitetsværktøj ikke længere kun er forbeholdt de professionelle.

Derfor har vi valgt at dedikere dette års "værktøjs-revy" til akku-værktøjet. For der er mere end rigelig inspiration til ønskesedlen.

Rigtig go’ fornøjelse!

1. Årets bedste bore/skrue-værktøj

Milwaukee BorehammerVi har fundet det bore/skrue-værktøj, som har skilt sig mest ud i 2015 og gjort sig fortjent til titlen som årets bedste akku-værktøj.

Her i blandt en borehammer, tre bore-/skruemaskiner, en miniskruemaskine og et multi-system. Se dem alle her:

Årets bedste akku-bore/skure-værktøj

2. Årets bedste save/skære-værktøj

Metabo Multicutter Vi er imponeret over kvalitetet af de akku-save og skære-værktøj på batteri, der er blevet lanceret i 2015.

Vi har kåret de 7 bedste - her i blandt en rundsav, en stiksav, en bajonetsav og en multicutter. Se årets bedste save/skære-værktøj her:

Årets bedste save/skære-værktøj på batteri

3. Årets bedste haveværktøj

Kædesav 2015 har budt på et væld af lækre maskiner til haven.

Vi har kåret de 7 bedste - her i blandt en hækkeklipper, en kædesav, en havefræser og en plæneklipper. Se årets bedste haveværktøj her:

Årets bedste haveværktøj

4. Alt det andet ...

sømpistol Her har vi samlet det værktøj, som er lidt uden for kategori, men ikke desto mindre fortjener end plads blandt årets bedste akku-værktøj.

Vi har kåret 7 favoritter - her i blandt en sømpistol, en elhøvl, en arbejdslampe og en fugepistol. Se årets favoritter her:

Årets værktøj: 7 favoritter

Er du abonnent? Se årets værktøj med det samme

Som abonnent på magasinet kan du hente hele oversigten over årets værktøj med det samme – så er ønskesedlen klaret!

Er du ikke abonnent, kan du hurtigt blive det her for bare 19 kr. Du får dit abonnementsnummer med det samme, så du hurtigt kan oprette en profil og få adgang til HELE Gør Det Selv.