Seriøst! 1600 kroner for et vaterpas?

Vaterpasset fra Stabila er robusthed, præcision og design i verdensklasse

Pris og kvalitet hænger sammen, og det gælder selvfølgelig også for værktøj. Alligevel er der mere end blot holdbarheden på spil, når man som gør det selv’er vælger at gå efter det bedste: For det er jo ikke strengt nødvendigt, når fx hammeren eller stemmejernet på ingen måde er i brug på daglig basis.

Nej, det er glæden ved et flot design og en smuk finish. Og det er følelsen af, at værktøjet ligger perfekt i hånden og fornemmelsen af den robusthed, som bare oser ud af kvalitetsværktøj.

De dyre detaljer

Det er bevidstheden om, at dette værktøj “holder min tid ud”, og så er der selvsagt de smarte detaljer eller måske den lille ekstra funktion, som lige gør dit værktøj en tand federe end naboens.

I det følgende stiller vi skarpt på, hvad det er, du egentlig betaler for, når du bevæger dig ud i værktøjets superliga.

Vi har udvalgt seks værktøjer, som ikke er superspecialister til højteknologi, men “almindelige” værktøjer som vi alle har brug for engang imellem. Det er også værktøjer, som du sagtens kan købe i discountudgaver til en brøkdel af prisen. Men som så til gengæld også kun rummer en brøkdel af fascinationen og fornøjelsen….

Værktøjets superliga

Vi kigger vaterpasset og nogle af de andre “dyre drenge” i værktøjets superliga efter i sømmene.

Download hele artiklen og læs om:

  1. Vaterpasset fra Stabila
  2. Sublim hammer fra Peddinghaus
  3. Uopslidelig skruestik fra Durlach/Peddinghaus
  4. Knipex paralleltang
  5. Stubais gedigne stemmejern
  6. Og et topnøglesæt i særklasse