Akku-skruemaskinen PushDrive fra BOSCH

Akku-skruemaskinen PushDrive fra BOSCH

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle, der deltog!

Dine gør-det-selv-projekter bliver lidt lettere med skruemaskinen fra BOSCH, der er nem at betjene med sin smarte ”Push&Go” funktion, har et kraftfuldt batteri og nem opladning med mikro-USB.

I adventskalenderen her på Goerdetselv.dk kan du hele december vinde flotte præmier fra BOSCH.

Om præmien 1. søndag i advent
BOSCH akku-skrumaskinen har en unik “Push&Go”-funktion, der sikrer en enkel og nem håndtering af maskinen, fordi den starter med et enkelt tryk. Skruemaskinen er altid klar til brug takket være batteriets lithium-ion-teknologi, der modvirker selvafladning. Derudover har den LED-indikator, som viser ladestatus, og du lader nemt batteriet op med mikro-USB-laderen. Desuden er der mulighed for manuel justering af skruer.

Sådan her ser den ud:

Konkurrencen er afsluttet. Tak til alle, der deltog!


Konkurrencen afholdes af Bonnier Publications i samarbejde med BOSCH og løber fra søndag d. 2. december 2018 til søndag d. 9. december 2018. Der udloddes 1 præmie. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på email, når konkurrencen er afsluttet. Vinderen vil blive annonceret på denne side: https://goerdetselv.dk/vindere

Præmien har en værdi af 699 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Vindernes kontaktinformationer vil blive videregivet til BOSCH, som alene vil anvende kontaktinformationerne til at fremsende præmier til vinderne, efter hvilket de vil blive slettet af BOSCH.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected]