Vi starter med at afmontere det gamle håndtag. Det gøres helt enkelt ved at skrue de to skruer ud og trække håndtaget af. Sæt det nye håndtag i, og kontroller, om palen i håndtaget passer i længden. Det gør den ikke her.

Palen er en centimeter for lang, og den skal kortes af, før håndtaget kan monteres. Fagmanden markerer direkte på palen, hvor den skal kortes af. Gør palen godt fast i en skruetvinge, og sav det overskydende stykke af med en nedstryger. Nu passer længden på palen, men håndtaget kan ikke komme helt ind på grund af kraven omkring palen.

Derfor udvider håndværkeren hullet i døren en smule, og nu kan det nye håndtag monteres. Men i første omgang skal det kun monteres med almindelige skruer, der kan skrues ud igen. Inden den endelige montering er det nemlig vigtigt at prøve, om lås og håndtag sidder helt perfekt og døren kan åbnes og lukkes uden problemer.

Det hele virker perfekt, så derfor skruer håndværkeren skruerne ud igen. Håndtaget skal nu monteres permanent med de 3 medfølgende envejsskruer. Den specielle kærv på disse skruer gør, at skruen kun kan skrues i – aldrig op. Så det er ikke muligt for en eventuel tyv at skrue håndtaget af, og det er heller ikke muligt bare at låse den elektroniske lås op uden at kende koden.