Med beslaget følger en skabelon, som viser, hvordan beslaget skal monteres, og det er vigtigt at holde sig præcist til skabelonen, da beslaget ellers ikke kommer til at sidde rigtigt. På skabelonen er der markeret, hvor der skal bores for i henholdsvis karm og vinduesramme. Der bores for med et 6 mm træbor, som passer til de medfølgende skruer. Derefter er det bare at montere beslaget med de medfølgende skruer.

Først med to skruer i vinduesrammen, mens vinduet er lukket. Derefter skal vinduet åbnes, og låsebeslaget skrues i karmen med et par skruer. Luk atter vinduet, og skru det beslag, der skal holde haspe-armen, fast i lodret posistion.

Nu er alle delene til sikkerhedshaspen monteret og dermed klar til brug. Når armen sidder lodret, kan vinduet åbnes helt normalt. Men med armen i låsebeslaget kan vinduet kun åbnes i 3 positioner, uden det er muligt at åbne det udefra, da armen kun kan tages ud af låsebeslaget, når vinduet er lukket. Nu kan der luftes ud i kælderen uden den store risiko for, at nogen kan komme ind gennem kældervinduet.

Er dine vinduer sikret godt nok mod indbrud?

Uanset hvad bør du måske overveje at få et overvågningskamera. Et overvågningskamera hjælper ikke kun politiet i deres arbejde, hvis du har haft indbrud. Overvågningskameraet, som du lige nu kan få sammen med 2 numre af Gør Det Selv, kan også sende dig live video direkte til din telefon.

Du kan derfor trygt forlade dit hjem velvidende, at hvis nogen forsøger at trænge ind, får du besked med det samme!

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og et overvågningskamera for kun 79 kroner. Du sparer 565 kroner!


””


Her ser du en video af overvågningskameraet: