Stort tema om vinduer og døre

I temaet gennemgår vi blandt andet, hvordan fjerner en gammel terrassedør, monterer den nye og binder det hele sammen med et flot fugearbejde.

Dine vinduer og døre er i høj grad med til at bestemme udtrykket på din facade. En slidt og ødelagt dør kan hurtigt få et ellers normalt hus til at se forfaldent ud, og det samme kan gøre sig gældende for ældre og utidssvarende vinduer.

Derfor er det en god idé, at have styr på, hvordan du selv kan udskifte dine vinduer eller døre.

I vores tema om vinduer og døre gennemgår vi:

  • hvordan du skifter en dør. Vi viser dig alt fra afmontering til hvordan du afslutter med et flot fugearbejde.

  • hvad du skal kigge efter, når du køber nye vinduer. Det er umuligt at få øje på alle de små forskelle på dyre og billige vinduer. Med vores guide får du overblikket.

  • hvordan du skifter et vindue Det kan virke omstændigt at skifte et vindue, men faktisk er det ikke så svært. Vi viser dig, hvordan du gør.

  • hvordan du laver et hul i en bærende væg Man kan sagtens slå hul i en bærende væg, så længe man ved, hvad man gør. Vi viser dig, hvad du skal være opmærksom på.

  • en række quickfixes, så du let kan reparere dine vinduer og døre Knirker døren, binder vinduet eller er tætningslisten gået i stykker. Vi viser dig en række reparationer til dine vinduer og døre.