I højre side måles der fra vinduesrammen hen til vaterpassets kant. Dette mål overføres herefter til skråvæggen.Ved hjælp af et vaterpas slås der en helt lige streg mellem de to punkter i top og bund.

Inden alle punkterne forbindes, kontrollerer fagmanden, at det indvendige rammemål passer til opstregningen i både top og bund. Det gør det, så nu streges der først op i bunden, hvor langt nede vinduet kommer til at sidde. I toppen måles der først udvendigt fra rammekant til vinduets hul.

Det mål overføres så til skråvæggen. Fagmanden skærer nu med en stiksav langs hele opstregningen. Her bør du huske høreværn og maske. Brædder og isolering fjernes, i takt med at de bliver skåret af.

Den indvendige vinduesåbning passer nu til rammen, så vinduet løftes på plads. Vinduet monteres på hovedet, så vippebeslaget i bunden og i siden passer til rammens beslag.

Det gøres i begge sider. Nu vendes vinduet en halv omgang, så det sidder rigtigt. Fagmanden kontrollerer, at det åbner og lukker uden besvær. Det gør det, så nu kan vi lave den udvendige inddækning.