Her skal du stille vinduesrammen på siden med et par klodser under, så vinduet kan åbne. Du bør nemlig som det første fjerne vinduet. Det gør du ved at åbne vinduet og med fx en skruetrækker trykke sikkerhedspalen ned, så vinduet kan komme ud af rammen.

I rammens fire hjørner skal de medfølgende beslag monteres. De skal nemlig bruges til at holde vinduesrammen fast til taget. Til at sikre en tæt konstruktion mellem ramme og tag skal der samles en ramme af tætningsmateriale.

De fire stykker samles let i de beslag, der sidder på sidestykkerne. Alle delene kan nu bæres hen til det sted, hvor vinduet skal monteres. På tagkonstruktionen lægges først isoleringsrammen.

Her skal det passe således, at beslagene hviler på de to nye lægter i top og bund. Bemærk, at rammen ikke skal gøres fast. Nu lægger fagmanden nemlig vinduesrammen oven i isoleringsrammen, så beslagene på de to rammer ligger præcist oven i hinanden.

Nu kan du fastgøre begge beslag på en gang. Beslagene fastgøres i de fire hjørner og i midten.Nu er det tid til at tilpasse skråvæggen indvendigt.