Cookie- og privatlivspolitik


Lunt gulv i kælderen

Se, hvordan du nemt og hurtigt kan forvandle et koldt kældergulv til et flot stuegulv. Det hele fylder kun 2 cm i højden inklusiv isolering. Og så slipper du for fodkulde.

Et støbt kældergulv er ikke særlig charmerende, hvis et kælderrum skal bruges til fjernsynsstue, legerum eller lignende. Gulvet er både hårdt og køligt.

Vil du have rummet til at ligne et almindeligt opholdsrum, er et laminatgulv en god løsning. Dels er det ret tyndt – ofte kun 7-8 mm – dels er det ikke følsomt over for svingende luftfugtighed. Et laminatgulv lægges altid som et svømmende gulv og ofte på en 3 mm tyk “måtte”. Men de færreste kældergulve er plane nok til denne løsning.

Derfor lægger vi her to lag isolerende skumplast, så ujævnheder i gulvet udlignes. Det nederste lag lægges ikke helt ud til væggen. Så undgår vi problemer med en bulet overgang mellem gulv og væg.

To lag skumplast som isolering og en gulvbelægning ... og alligevel forhøjes gulvet kun 2 cm! Så du slipper for at tilpasse de døre, der åbner ind i rummet.

Hent artikel
Klik på de små billeder for at forstørre.
  • Lunt gulv i kælderen
  • Lunt gulv i kælderen

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Tabletten til det hele

Tabletten til det hele

Spar med Gør Det Selv

En tablet gør det endnu nemmere at have Gør Det Selv's praktiske vejledninger med i ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os