ANNONCE: 3 måder, du nemt kan opdatere din stue på

Skal stuen have et nyt udtryk, eller mangler du plads og fleksibilitet? Tre danskere viser her, hvordan de har optimeret deres stuer ved hjælp af lidt kreativitet og knofedt.

I foråret sendte hele 2.500 danskere deres bud på gør det selv-projekter ind til Silvan, hvoraf der var fyldt med originale, sjove og smarte løsninger til projekter i hjemmet.

Vi har valgt tre af dem her, som på hver sin måde viser, hvordan hjemmelavede projekter kan gøre stuen mere brugbar og personlig. Så kan du måske blive inspireret til selv at gå i gang med et projekt, og endda sende din idé til Silvan for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr.

1. Personligt vægmaleri

Mangler din stue noget kant, eller er du træt af de store, hvide flader? Så er det ikke meget, der skal til, hvis du med få midler vil forvandle stuens udtryk. Med nogle malerprøver i forskellige farver, noget malertape og et par pensler kan du nemlig skabe en sjov og dynamisk væg.

Som her, hvor et par syntes den hvide væg dominerede rummet, og i stedet skabte et personligt vægmaleri for at samle elementerne i indretningen. Med hendes hang til minimalisme og hans glæde for farver, landede de på midten med et harmonisk og enkelt stykke hjemmelavet kunst, der giver stuen et helt nyt udtryk.

De fulde instruktioner til projektet kan ses her, hvor du også kan indsende din helt egen idé til Silvan.

2. Langbord af fliser

Hvordan finder man et bord, der både er praktisk, personligt og smukt? Man bygger det selvfølgelig selv. Maria Samuelsson og Jonas Bousamaki var nemlig opsatte på at finde et smukt langbord til deres lejlighed i København, men det var sværere end som så at finde et, der passede helt perfekt.

Derfor besluttede de sig for at bygge et bord selv. De fandt nogle cool og grafiske fliser i Silvan, som skulle være udgangspunktet for designet af langbordet. Sammen med en MDF-plade og et stærkt understel fik de selv lavet både bord og spiseplads, som passer helt perfekt i lejligheden.

Se flere billeder fra Marias og Jonas’ projekt her, hvor du også får alle instrukser til bordet, så du selv kan give dig i kast med det.

3. Praktisk gulv til loft-reol

Hvis du har begrænset plads i din stue, eller vil have rummet til at syne langt større end det er, kan en gulv til loft-reol være løsningen på netop dét. Der er nemlig masser plads til opbevaring, og du får udnyttet kvadratmeterne på bedste vis.

Charlotte Thomsen drømte om en stor reol til sin stue, men da huset er opført i 1800-tallet og derfor har skæve vinkler, måtte hun selv i gang med at måle op og bygge. For bare 1.500 kr. fik Charlotte materialer i Silvan til reolen, som nu rummer både opbevaring, nips og små udstillinger.

Her kan du se instrukserne til Charlottes reol, hvis du selv skal i gang med et lignende projekt.

Vind gavekort til Silvan på 2.000 kr.

Er du blevet inspireret, kan du se endnu flere gode idéer til gør det selv-projekter derhjemme på silvan.dk/ide. Send dit eget forslag til projekter ind til Silvan her og se, om du bliver den heldige vinder af et gavekort på 2.000 kr.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Annonce