Vilkår for brug af gørdetselv.dk

Her kan du læse om ophavsret, og hvordan vi sikrer dig en god oplevelse samt beskytter dine oplysninger.

Kære besøgende
De på hjemmesiden nævnte priser, guider, vejledninger, kvalitets- og firmabetegnelser er kun vejledende, og redaktionen påtager sig intet ansvar for evt. fejl i anvisninger m.v.

Vilkår for brugeroprettelse
Når du opretter dig som bruger på goerdetselv.dk bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. Du accepterer samtidig, at vi gerne må kontakte dig med flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, bøger, musik, film mv. fra Bonnier Publications koncernen via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-mail, sms).
Følgende selskaber p.t i vores koncern vil du kunne modtage information fra:
Bonnier Publications International AS
Bonnier Publications A/S
Benjamin Media AS
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen – der er link til framelding i alle udsendelser og ved henvendelse vil du altid kunne blive slettet fra alle kontaktlister.

Ophavsret

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Bonnier Publications forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4.

Guider, vejledninger og indhold generelt er alene ment til privat brug, og erhvervsmæssig udnyttelse er ikke tilladt uden nærmere skriftlig aftale.
Alle rettigheder, herunder ophavsrettigheder, til materiale og information på Gør Det Selvs hjemmeside tilhører alene Bonnier Publications International AS – også indlæg eller spørgsmål stillet til hjemmesiden.

Privat brug af materialet er tilladt uden forudgående godkendelse – al anden brug af materialet kræver godkendelse af redaktionen:
Gør Det Selv
Strandboulevarden 130,
2100 København Ø
Telefon: 39 17 20 20
Fax: 39 17 23 07
E-mail: gds@bp.bonnier.dk

Brug af artikler og ansvarsfraskrivelse
Artiklerne på goerdetselv.dk er udført, så de på udgivelsestidspunktet opfylder de normer og regler, der er gældende. Vi tager derfor forbehold for eventuelt ændrede regler i forbindelse med artikler af ældre dato. Er du i tvivl, kan du spørge kommunens tekniske forvaltning eller finde svar i Bygningsreglementet.

Al brug af Bonnier Publications International AS’ artikler og udførelse af arbejder o.l. og anvisninger deri er på eget ansvar. Bonnier Publications International AS opfordrer dig til at være påpasselig, følge evt. sikkerhedsanvisninger og om nødvendigt søge professionel bistand. Artikler fra Bonnier Publications International AS hverken kan eller skal erstatte professionel rådgivning.

Bonnier Publications International AS er ikke ansvarlig for tab eller skader, som skyldes brug af anvisningerne i artiklerne. Bonnier Publications International AS’ ansvar er under alle omstændigheder begrænset til 5.000 kr.

Eksterne links
Vi gør opmærksom på, at Gør Det Selvs hjemmeside indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications International, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Anvendelse, beskyttelse og brug af personlige oplysninger
Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik

Cookiepolitik
Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på https://goerdetselv.dk/cookiepolitik.

Sådan kan du selv beskytte dine persondata
Bonnier Publications International AS ønsker at beskytte dine personlige oplysninger. Vi bruger en lang række sikkerhedsteknologier og fremgangsmåder for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller visning.

Hvis der benyttes en adgangskode til at beskytte dine konti og personlige oplysninger, er det dit eget ansvar at holde adgangskoden hemmelig. Del ikke oplysninger af den type med andre. Hvis du deler computer med andre, skal du altid logge ud, inden du forlader et websted eller en tjeneste. Dette skal gøres for at beskytte dine oplysninger, så efterfølgende brugere ikke får adgang til dem.