Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bore-/skruemaskine

Bore-/skruemaskiner er det mest udbredte batteriværktøj. Vi vejleder og hjælper dig med at finde rundt i det store udvalg af de populære maskiner.

Bomstærke bore og skruemaskiner

Udviklingen inden for akku-værktøj er gået ekstremt stærkt de seneste år. Og et sted, hvor udviklingen for alvor kan mærkes, er på moderne bore og skruemaskiner, der vejer en brøkdel af deres forgængere men som stadig kan slå dem med flere længder.

Stærke batterier giver stærke bore skruemaskiner

Bore og skruemaskinerne henter deres power i batterier, der er blevet både mindre, stærkere og ikke mindst mere holdbare. Hvis du for bare få år tilbage glemte at aflade batterierne til din bore skruemaskine helt, og gik og klat-opladte på dem, gik der ikke lang tid, før batterierne skulle skiftes ud. Sådan er det ikke længere. Moderne Lithium-Ion-batterier til bore skruemaskinen holder på strømmen længere tid, har en meget længere levetid og er generelt mere “hårdføre” end for bare få år tilbage.

Bore og skruemaskiner med kulfri motor

Ved at vælge en bore og skruemaskine med kulfri motor øger du effektiviteten med omkring 25%. I en bore og skruemaskine med traditionel motor roterer motoren ved, at kullene/børsterne skaber kontakt med et sæt kontakter på en rotor. Metoden betyder, at der er fysisk kontakt, og dermed friktion, mellem børster og kontakter. Det udvikler varme, og friktionen betyder, at en del power går tabt. I den kulfri (kulløse eller børsteløse) motor er kullene erstattet af elektronik, og der er ingen friktion. Det giver en mere energieffektiv motor.

Så går du efter en kulfri bore og skruemaskine, burde du få en maskine med længere levetid og en bedre udnyttelse af batteriet.

De bedste bore og skruemaskiner på 18 V

På Gør Det Selv tester vi løbende en masse forskelligt værktøj. Vil du have den bedste bore-/skruemaskine? Så skal du klikke her og se vores nyeste test af 18 V bore-/skruemaskiner: Boremaskine test og skruemaskine test.

Lille men stærk bore skruemaskine

Selvom bore og skruemaskinerne er små, betyder det ikke, at de ikke også er stærke. Her kan du se vores nyeste test af bore-/skruemaskiner på 10,8 V batterier, der snildt klarer almindelige skrue- og boreopgaver i hjemmet: Lille skruemaskine test: 10,8 Volt skruemaskiner.

Bor med slag

Er du interesseret i en slagboremaskine? Så kan du klikke her og læse vores store guide til slagboremaskiner. SLAGBOREMASKINE: Stor guide til slagboremaskiner.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage