Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Indretning

Indret boligen bedst muligt. Vi guider og giver vejledning til både at opnå bedre akkustik, få mere opbevaringsplads, sikre boligen mod tyveri og meget meget mere.

Gør det selv indretning af boligen

Boligindretning er populært som aldrig før, og det er let at bruge mange tusinde kroner på indretning af boligen. Men det behøver du ikke, her på Gør Det Selv har vi et hav af forskellige artikler og gør det selv-vejledning til, hvordan du kan indrette dit hjem.

Indretning er flere ting

Der kan være mange forskellige grunde til, at indretningen i vores hjem, er, som den er. I små hjem og lejligheder er indretningen ofte pladsbesparende og praktiske løsninger. Andre gange er formålet med indretningen at gemme grimme rør, el-installationer, radiatorer eller lignende. Der ligger ofte en æstetisk beslutning bag indretningen af et hjem, og indretningen afspejler derfor ofte både en funktion, og hvad boligens beboere finder sig bedst til rette i.

Indretning med lys

En vigtigt del af indretningen af et hjem er, hvordan vi vælger, hvilken belysning, vi vil have i hjemmet. Indret køkkenet med funktionelt arbejdslys, indret stuen med flere forskellige former for belysning, der giver mulighed for en indretning med flere forskellige hyggelige hjørner, og indret entréen med et godt lys, så du kan finde dit overtøj og dine nøgler, når du skal ud af døren en mørk vintermorgen.

Indretning af køkkenet

Et sted, hvor du virkelig skal tænke dig om, når det drejer sig om indretning, er i køkkenet. Hvis du skal lave nyt køkken, så har din indretning af køkkenet stor betydning for, hvordan dine arbejdsgange bliver, når du laver mad. Husk, at der skal være tre arbejdspladser, når du tænker indretning i køkkenet; tilberedningsplads, opvaskeplads og kogeplads. Indret dit køkken efter arbejdstrekanter, sådan at hvis du trækker en streg mellem de tre arbejdspladser, danner det en trekant. Linjen mellem vasken og komfuret bør være den korteste, da det er den, der vil være mest trafik på.

Inspiration til indretning

Uanset hvilken form for indretning, du skal i gang med, så kan du finde inspiration til din indretning her på siderne. Vi har et hav af praktiske løsninger til din indretning, hvis du skal spare plads i hjemmet, ligesom vi også kan hjælpe dig med din indretning med lys, hvordan du blænder en dør, eller hvordan du får bedre wifi i hjemmet.

De mest populære artikler om indretning

Herunder har vi samlet vores mest populære artikler om indretning:

Flot linoleum på bordpladen – sådan gør du

Byg selv et lækkert garderobeskab

Byg en vægseng

Lav din egen billedramme

VIDEO: Usynligt hyldeophæng

Udendørs belysning du selv kan sætte op

Indretningsprogram - Spar tid og penge på byggeprojekter med 3D program

Svævende hylder der holder

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage