Materialer

Her finder du hjælp, vejledning samt gode råd og tips til materialer til dit næste gør det selv-projekt.

Uanset hvilket gør det selv-projekt, du kaster dig ud i, skal du med stor sandsynlighed bruge mange forskellige materialer. Nogle af dem har du sikkert i forvejen, mens du må omkring byggemarkedet for at finde dem, du mangler. Her på siderne har vi samlet alle vores artikler med gode råd, tips og tricks om materialer. Du kan herunder se vores mest populære artikler om forskellige materialer.

Epoxy

Epoxy lim er superstærkt, og kan være din redning i forbindelse med mange forskellige gør det selv-projekter. Men det er ikke kun som lim, epoxy er superstærkt. Hvis du maler dit gulv med såkaldt epoxymaling, får du et gulv som er rigtigt stærkt, og som næsten ikke kan slides op.

Populære artikler om epoxy

Epoxy - Er det farligt at male med epoxy

Ekstremt stærkt gulv med epoxymaling

Sådan bruger du epoxylim

Beton og fugemasse

Artikler om beton og spartelmasse er altid populære. Men det er også materialer, som indgår i rigtigt mange forskellige gør det selv projekter. Lige fra at rette et betongulv til støbning af stolpesko. Derudover kan den rigtige spartelmasse også være det, der gør, at resultatet af dit gør det selv-projekt bliver rigtigt flot.

Populære artikler om beton og fugemasse

5 ting du ikke vidste om beton

Sådan bruger du stolpesko

Selvnivellerende spartelmasse skal hjælpes på vej

Fugemasse: De 8 vigtigste fugemasser

Sådan bruger du silikonefugemasse

Træmaterialer

Man kommer ikke uden om diverse materialer af træ, når vi taler om gør det selv-projekter. Men også behandling af træ, hvordan man maler træ, hvilket træ man skal vælge og hvad træ kan, er populære emner her på siderne.

Populære artikler om træmaterialer

Vælg den rigtige type krydsfinér

Fodliste: Sådan vælger du den rigtige fodliste

Det kan du bruge MDF-plader til

Sådan fjerner du maling fra træ