El-save

El-save gør arbejdet i værkstedet lettere og mere præcist. Læs vores nyeste test og vejledninger til de mest almindelige elektriske save.

Du skal have mere end én el-sav

En el-sav er din bedste ven. Markedet for elektriske save er enormt, og værktøj producenterne bliver hele tiden bedre til at lave smarte el-save. Rundsav, dyksav, kapsav, stiksav – en el-sav er noget, enhver gør det selv-mand skal have. Og enhver gør det selv-mand med respekt for sig selv skal have mere end én el-sav.

Gør Det Selv tester el-save

Men hvad er det så for en el-sav, du skal vælge, når du skal ud og investere i værktøj? Markedet er som nævnt enormt, og det er svært at navigere rundt i, når du vil du finde den bedste elektriske sav. Men på Gør Det Selv har vi heldigvis gjort det let for dig ved at teste en bred vifte af el-save. Vores eksperter bruger deres erfaring til at guide dig sikkert gennem junglen af værktøj, for eksempel den uundværlige dyksav. Se testen her og finde den bedste dyksav her: Dyksav test.

Ingen el-sav uden klinge

Når du har købt en lækker elektrisk sav, skal du også sørge for at købe de rette klinger til maskinen. En god klinge er nemlig vigtig for et godt resultatet og helt lige snit. Klinger er dyre, men en god el-sav fortjener også gode klinger, og dem kan også blive klogere på her på hjemmesiden.

Elektrisk sav på batteri eller ledning?

Teknologien har forvandlet save til el-save, og fordi producenterne hele tiden finder på nye og smarte ting, fortsætter udviklingen. I dag kan du slippe for ledninger på din elektriske sav, hvis du er træt af dem. El-værktøj på batteri er efterhånden så stærkt og holdbart, at selv kræsne og krævende gør det selv-folk kan få masser af kræfter ud af el-save på batteri.

Et hav af el-save

Dyksave, rundsave og stiksav er ikke de eneste elektrisk save, du kan læse om i Gør Det Selv. Vi vejleder dig også til køb og vedligeholdelse af motorsave, transportable bordrundsave, stærke bajonetsave og en bred vifte af andre elektriske save.

Læs mere om følgende typer elektriske save:

Rundsav

Bordrundsav

Stiksav

Kap-/geringssav

Bajonetsav

Side 1 / 3