ANNONCE: 3 smarte løsninger til køkkenet, du selv kan lave

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at opdatere køkkenet. Med en god omgang kreativitet og byggegejst kommer tre danskere her med sine bud på budgetvenlige projekter til køkkenet.

I foråret sendte hele 2.500 danskere deres bud på gør det selv-projekter ind til Silvan, hvoraf der var fyldt med originale, kreative, sjove og smarte løsninger til projekter i hjemmet.

Vi har udvalgt tre af dem herunder, som hver især har vist, hvordan man kan forbedre sit køkken. Så kan du måske blive inspireret til selv at gå i gang med et projekt derhjemme og endda sende din idé til Silvan for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr.

1. Rustikt plankebord

Plankeborde har for alvor vundet indpas i Danmark som et af de mest foretrukne møbler til køkkenet eller spisestuen. Men sådan et møbel kan også hurtigt komme op i en uoverskuelig prisklasse. Netop derfor valgte Anders Buus Larsen at bygge sit helt eget plankenord.

For under 5.000 kr. fik Anders bygget bordet, der er lavet af planker af Douglasgran og et understel i jern. De brede og tykke planker giver bordet karakter og personlighed, og gør det samtidig ekstra holdbart. Hvis du vil minimere prisen, kan du sagtens udskifte jernstellet med ben i træ og samtidig vælge smallere planker.

Du kan få de fulde instruktioner til bordet her, hvor Anders også deler ud af sine tanker omkring sit projekt.

2. Genbrugskøkken i New Yorker-stil

Kan man virkelig få et nyt køkken for bare 2.000 kroner? Man kan i hvert fald få følelsen af helt nyt køkken, for med kreativitet og gode materialer kræver det ikke meget at opgradere sit køkken og give det et helt nyt look.

Lige præcis dét gjorde Lone Mikkelsen, da hun med et lille budget ville transformere sit slidte køkken. Inspirationen var den rå New Yorker-stil, som Lone har understreget med valget af sort maling til lågerne mod den hvide laminat-bordplade. Kombineret med den bare murstensvæg giver det en cool kontrast mellem det rå og det rene udtryk.

Her kan du se flere billeder fra køkkenet, få de fulde instruktioner til projektet og læse, hvilke materialer, det kræver.

3. Serveringsvogn af stålrør

Har du også et køkken, hvor det kniber med bordplads eller smarte opbevaringsløsninger? Så kan det her projekt være noget for dig. For med et serveringsbord på hjul skaber du ekstra plads og fleksibilitet i køkkenet.

Da Sarah og Martin var på udkig efter netop det, men uden at kunne finde et, der passede til deres stil eller budget, kastede de sig ud i at designe og bygge deres helt egen serveringsvogn. For under 1.000 kroner fik de indkøbt galvaniseret vandrør, krydsfinér og andre materialer til vognen, som har fået et personligt og cool udtryk.

Se den fulde instruktion her, hvor du også kan se flere billeder af Sarah og Martins seje vogn.

Vind gavekort til Silvan på 2.000 kr.

Er du blevet inspireret, kan du se endnu flere gode idéer til gør det selv-projekter derhjemme på silvan.dk/ide. Send dit eget forslag til projekter ind til Silvan her, og se, om du bliver den heldige vinder af et gavekort på 2.000 kr.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Annonce