Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Byg i badeværelset med smarte wedi-plader

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Wedi-plader, som er lette skumplader, er superlette at bygge i, og oven i købet vådrumssikre. Wedi-plader er nemme at håndtere og oplagte til byggeri i badeværelset.

Wedi-plader er blot et af flere lignende produkter, som helt kan ændre den måde, du bygger på. Hvis du før har bygget i letbeton, når du skulle opføre noget i badeværelset, vil du hurtigt komme til at elske de lette wedi-plader.

Wedi-plader er ikke kun letvægtere at bakse rundt med, men også nemme at save i med en fukssvans, nemme at rette til med en hobbykniv eller sågar fræse i, hvis du fx lægger wedi-plader som gulv og vil have gulvvarmeslanger i.

Masser af muligheder med Wedi-plader

Wedi-pladerne er så stærke, at du også kan vælge at bygge et bord, som du efterfølgende fx kan beklæde med fliser. Eller du kan lave en lille bænk i wedi-plader i badet, som du kan sidde på. Wedi-pladerne kan fint holde til en fuldvoksen mand, også selv om spændet er i hele wedi-pladens længde.

Wedi-pladerne kan limes til væggene med en særlig lim, der hærder relativt hurtigt. Bruger du dem som vægbeklædning, kan de skrues fast med specielle skruer, og på gulvet klæbes wedi-pladerne fast ligesom fliser.

Wedi-plader godkendt til vådrumsplader

Wedi-pladerne er godkendt til vådrumsplader. Det samme er nogle af de konkurrerende produkter. Det er dog en god idé lige at tjekke godkendelsen, inden du køber dine vådrumsplader.

Vådrumsgodkendelsen betyder, at du uden videre kan bruge vådrumspladerne både som gulv eller til at beklæde vægge, og altså også som vinger i brusenichen eller sågar til et badekar. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du bruger vådrumspladerne.

Når wedi-pladerne er sat op, skal de – akkurat som var det vådrumsgipsplader eller letbeton – vådrumssikres med en membran, der stryges eller rulles på. Det er den membran der sikrer, at badeværelset holder tæt. Ovenpå membranen kan du så pudse, lægger fliser eller hvad du nu ønsker på dine wedi-plader.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
null: Byg i badeværelset med smarte wedi-plader
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage