Mangler du et flyttefirma i Stockholm?

© Flyttekalle

Bliver du træt og stresset af at skulle flytte? Fortvivl ikke! Vores professionelle tjenester er til for at gøre dit liv mere enkelt og give dig mere tid til dit nye hjem.

· Slip for stress
· Spar tid
· Få professionel flyttehjælp
· Kundetilfredshedsgaranti

Lej et flyttefirma i Stockholm, kontakt os for at booke.

Hvorfor hyre et flyttefirma, når du skal flytte hele dit hjem?

Det kan være både stressende og hårdt at skulle flytte. For at være helt ærlig, så er det hverken charmerende eller sjovt at flytte. Hvis du hyrer en flyttemand, så kan du bruge tid på de mere sjove dele af flytningen som f.eks. at planlægge indretningen af dit nye hjem. Overlad det til os at bære de tunge flyttekasser, så du slipper for at få stress.

Vores firma har den viden og erfaring, der kræves for at pakke dine ting på en organiseret og effektiv måde. Vi anvender det rigtige emballagemateriale og sikrer, at dine ting er godt beskyttede under flytningen. Det kan nemlig forhindre risikoen for skader under transporten.

At flytte kan som sagt tage meget tid og det er hårdt. Når du anvender et flyttefirma, så sparer du både tid og energi. Vores professionelle flyttefirma tager hånd om al logistik inklusiv demontering af møbler, pakning, læsning, transport, aflæsning, fjernelse af skrald og emballering og
flytterengøring. Det betyder, at du kan bruge din tid på andre og vigtigere opgaver under flytningen.

De bedste garantier på markedet

Vores mangeårige erfaring betyder, at du kan føle dig tryg. Det prioriterer vi nemlig højt!

Vi flytter alt fra enkeltgenstande til komplette løsninger med pakning, flytning, udpakning og flytterengøring.

Vi giver de bedste garantier på markedet med afbestillingsgaranti, tryghedsgaranti og sikre betalinger. Med vores flyttepakker får du et godt overblik over prisen lang tid inden selve flytningen, så du ikke bliver overrasket over startgebyrer, gebyrer for tunge løft eller kørselsgodtgørelse.

Forsikring og RUT-fradrag

Vi gør selvfølgelig altid vores bedste og håndterer dine ting forsigtigt. På trods af det, så kan uheldet være ude, og her gælder det om at have gode forsikringer. Flyttkalle har gode forsikringer og kundetilfredshedsgaranti. Flyttehjælp indgår naturligvis også i et RUT-fradrag, og du betaler kun halvdelen af arbejdsomkostningerne.

Hvad koster det?

Vi tilbyder ikke kun exceptionel service, men også gode priser, der passer til dit budget. Vi synes nemlig ikke, at det skal være en urimelig udgift at benytte et flyttefirma. Derfor bestræber vi os altid på at give dig mest værdi for dine penge.

Vi tager os af alt fra hus til lejlighed. Prisen afhænger af størrelse og ønsker. Kontakt os for et tilbud uden skjulte gebyrer eller andre overraskelser.

Book Flyttkalle

Lad ikke en flytning stresse dig. Kontakt os i dag for et gratis tilbud med konkurrencedygtige priser, og lad os tage hånd om dine behov og ønsker. Du kan anvende RUT-fradrag til flyttehjælpen, og vi har naturligvis en kundetilfredshedsgaranti, så du kan føle dig tryg ved vores service. Undgå stress – Book vores flyttehjælp i dag.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Dagligdag