Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Start med at vaske den nye pensel og malerrulle

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Maleren vasker altid sit nye værktøj, inden det tages i brug. I malerrullen vil der så godt som altid være løst fnuller, der skal vaskes af inden malerarbejdet begyndes. Det gælder både for lammeskindsruller og ruller af kunststof.

Ved at vaske rullen med lidt sæbe fjernes disse fnuller. Husk at skyl rullen godt igennem med vand så alle sæberester fjernes. Når malerrullen er vasket, skal den hænge til tørre.

Den må nemlig ikke være for fugtig, da vandet i rullen vil fortynde malingen i de første baner. I pensler vil der ofte være løse hår, der falder af under arbejdet. Det slipper man for, ved at vaske penslen inden brug.

En anden fordel ved at vaske penslen er, at vandig maling ikke så nemt tørre fast i penslens hårrødder. På den måde er penslen nemmere at gøre ren efter brug.

Ved at vaske værktøjet inden brug sikrer man sig altså, et pænere resultat da der hverken er løse hår eller fnuller på de nymalede paneler eller vægge.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage