Byggevejledning
Let
Svær
Højbed terrasse

Højbede til terrassen

Højbede kan være kæmpestore bede til villahaven, men selv om du kun har en altan, eller blot vil have højbede på terrassen, kan det sagtens lade sig gøre.

100 kroner pr. højbed

Højbedene her er nemme at bygge, og der er kun materialer for 100 kroner. Så kan du bygge lige så mange, du har lyst til og behov for – og du kan oven i købet stable dem, så de kan fylde i højden frem for bredden; en oplagt fordel på den smalle altan.

God plads til planterne

Kasserne måler 40 x 40 cm og er 50 cm høje. Det giver god plads, så planterne kan udvikle et rodnet, samtidig med at ét blomsterbed ikke fylder ret meget. Stabler du dem, kan du have de højeste planter i de øverste højbede.

Smarte detaljer

Udover at højbedene kan stables, bygger vi også et låg, der kan bruges til en kasse. Så kan du bruge en kasse i en række som bænk, samtidig med, at du under låget kan opbevare en siddehynde eller redskaber til arbejdet med højbedene.

Vi guider dig trin for trin

Følger du vejledningen vi har lavet her, kan du nemt bygge et højbed til din altan eller terrasse. Og når du har bygget én kasse, er det nemt at bruge den som skabelon til de efterfølgende. Og du kan jo altid bygge flere, hvis du får brug for det.