Byggevejledning
Let
Svær
Kasserne kan nemt flyttes op og ned, alt efter hvor meget plads planterne i dem har brug for.

Kasserne kan nemt flyttes op og ned, alt efter hvor meget plads planterne i dem har brug for.

Planter er levende, og det indretter den enkle plantereol her sig efter på alle måder. Først ved at du på sekunder kan skifte indholdet i de sorte kasser: Det er bare at bytte om på de altankasser og potter, du stiller i kasserne.

I næste omgang kan du på få minutter flytte op og ned på kasserne, så de passer til planterne i dem. Ikke bare, når du sætter nye planter, men også i takt med at de skyder i vejret.

Og på længere sigt kan du tilføje nye sektioner eller flytte reolen, så den ikke står op ad en væg, men mere frit, så den for eksempel giver læ til terrassen.

Samme princip som i en stigereol

Kasserne passer i størrelse til 80 cm lange plastaltankasser, og du kan nemt tilpasse målene efter din plads og dit behov. De er samlet af smalle lister på aluminiumsprofiler, så de tørrer hurtigt og kan holde sig sunde i mange år. Og så kan pindene, som de hviler på, rykkes op og ned i vangernes huller, så de ligesom hylderne i en stigereol hurtigt kan placeres efter planternes størrelse.

Det er enkelt at udvide reolen med flere vanger og kasser og måske lave en hel lille have med blomster og krydderurter, og du skal kun ændre lidt, hvis du foretrækker at stille vangerne skråt for at give blomsterne mere lys og plads

Hent hele artiklen og få byggevejledningen til plantereolen. Vi viser dig blandt andet, hvordan du bygger en luftig konstruktion, så fugten ikke holdes inde i kassen. Du kan også læse, hvordan du med optimal træbeskyttelse kan forlænge reolens levetid.