Nem vanding med siveslange

Når du har plantet en ny hæk i din have, kræver den meget vand, specielt i starten. Det kan være en tidskrævende opgave at gå rundt og vande, specielt hvis du fx har plantet hæk over et stort område. Heldigvis er der er en nem og hurtig metode til at få vandet din hæk, nemlig ved hjælp af denne praktiske siveslange.

Den er meget simpel at bruge. Alt, hvad du skal gøre, er at lægge den ved roden af planterne og sørge for, at den ligger godt fast imellem dem. Fastgør eventuelt siveslangen med en almindelig teltpløk.

Når slangen er lagt ud, tager du din almindelige vandslange, hvor der er monteret en standard lynkobling. Nu kan du ganske enkelt koble vandslangen på siveslangen, og i samme øjeblik du åbner for vandet, pibler vandet ud af siveslangen i et konstant og roligt tempo.

Med en siveslange vander du præcis der og kun der, hvor der er brug for det. På den måde undgår du dyrt vandspild og mindsker fordampningen.

Denne siveslange er monteret med en regulator, så du kan justere, hvor meget vand der skal løbe igennem slangen Når slangen bliver dækket af dækbark som her, mindsker du yderligere fordampningen af vandet, og samtidig får du diskret skjult siveslangen.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Planter