VINDERPROJEKTET

Løsningen er lige så enkel, som den er elegant. Og den gør, hvad den skal: skærmer spandene af, så de ikke ses fra huset, men samtidig er nemme at komme til for renovationsarbejderne.

Vinderprojektet præmieres med en lækker kap/geringssav (KGS 216 M) fra Metabo. STORT tillykke!

Jens Lodal: Vores løsning forhindrer spandene i at vælte, når det blæser. Og sørger samtidig for, at spandene er let tilgængelige.

To vandrette revler er skruet på trykimprægnerede stolper. Og yderst består beklædningen af halve lodrette granrafter.

Følgende bidrag vinder alle et bitssæt i topkvalitet – også fra Metabo.

Anders Myhre: Vi har udnyttet pladsen ved siden af skuret til at bygge en tilbygning med plads til 4 spande + det løse.

Arne Johansson: Renovationsarbejderne skulle have nem adgang til spandene – og lige så nem mulighed for at stille dem tilbage på ret plads.

Gunnar Wiklöf: En elegant løsning, der er holdt i de samme farver som huset.

Alf G. Kihlström: En solid løsning på støbt fundament, kraftige stolper og trykimprægneret tømmer. Spandene er gemt godt væk og bliver ikke længere blæst omkuld.

Torleif Blom: Vi har valgt at bygge vores affaldsskjul, så det er integreret med omgivelserne – i forlængelse af hegnet og i de samme farver.

Øverste del af fronten består af en tophængt låge, der kan skubbes tilbage, når affaldet skal smides i spandene.

Se mange flere bud her: [Læsernes flotte skraldespandsskjul](/haven/laesernes-flotte-skraldespandsskjul /)