En karnap har den fordel, at den kan laves uden at søge byggetilladelse. Derudover giver den mulighed for et fantastisk lysindfald.

En karnap har den fordel, at den kan laves uden at søge byggetilladelse. Derudover giver den mulighed for et fantastisk lysindfald.

Pladsmangel er et problem, de fleste boligejere står med på et eller andet tidspunkt.

Inden du vælger den drastiske løsning at flytte til noget større, kan det ofte betale sig at lede efter uudnyttede kubikmeter i din nuværende bolig.

Får du inddraget dem, behøver du måske ikke at flytte eller bygge til, men kan klare dig med en mindre drastisk løsning. Det vil være billigere end både tilbygning og flytning.

Der mangler et ekstra værelse

Et klassisk problem er et manglende værelse. Står du i den situation, vil du ofte se på, hvordan det kan lade sig gøre at opdele de eksisterende rum – og opleve, at der bliver for lidt plads, hvis du bygger en væg og laver et gangareal for at kunne komme ind på det nye værelse.

Nogle gange kan det give god mening at se på de tilstødende rum, som måske kan inddrages, så du får en bedre fordeling af husets kvadratmeter. Det er en del af løsningen for at få et værelse mere i dette træhus.

I gør det selv-vejledningen kan du læse, hvordan vi har fået plads til et ekstra værelse ved blandt andet at udbygge huset med en karnap. Vi viser dig også, hvilke dele af projektet du selv kan lave, og hvor du bør vælge professionelle håndværkere.