Få et fedt smarthome med TP-Link

Med TP-links smarthome-produkter er det ingen sag at gøre dit hjem intelligent.

TP-Link tilbyder løsninger til det intelligente hjem.

TP-Link har været leverandør af netværksløsninger i høj kvalitet siden 1996, og har lige siden været en markant spiller på markedet for blandt andet internet-routere.

Nu har TP-Link udvidet deres produktsortiment til at omfatte brugervenlige smart home-enheder, der gør livet i hjemmet lettere.

TP-Links smart home-økosystem er baseret på deres Deco-serie, der fungerer som en central hub til tilslutning og styring af forskellige smarte enheder. Brugerne kan styre belysning, sikkerhedskameraer, dørlåse, termostater og meget mere gennem en samlet brugerflade, der kan styres via en mobilapp eller stemmekommandoer.

TP-Links Deco-routere, er et mesh wi-fi, som udgør hjertet i TP-Links smarthome løsning.

Belysning:

TP-Link tilbyder smarte pærer og lysstrimler, der giver mulighed for tilpasset belysning i hjemmet. Det er selvfølgeligt muligt at justere lysstyrken, farvetemperaturen og indstille tidsplaner for at skabe den ønskede stemning i ens bolig.

Sikkerhed og overvågning:

Smarte sikkerheds-enheder, der inkluderer Wi-Fi-kameraer med videoovervågning i høj opløsning, tovejslyd og avancerede funktioner som ansigtsgenkendelse og nattesyn er også en del af produktsortimentet.

Disse enheder integreres problemfrit med TP-Links økosystem og giver en omfattende sikkerhedsløsning, der sikrer dit hjem mod udbunde gæster.

Smart-stik og strømfordelere:

TP-Links smarte-stik og strømfordelere omdanner almindelige apparater til smarte enheder og giver mulighed for fjernstyring, tidsplanlægning, energibesparelse og overvågning af strømforbrug. Disse enheder fungerer også med de mest udbredte stemmeassistenter, så de forskellige apparater kan styres ved hjælp af stemmen.

TP-link har blandt andet belysning, sikkerhedsløsninger og smarte stikkontakter i deres produktsortiment.

TP-Links smart home-økosystem kan let tilpasses ens personlige behov. Deres Deco wifi-løsning fungerer som et centralt styringspunkt for de forskellige smarte enheder, hvilket giver en problemfri og brugervenlig oplevelse. Du kan derfor let styre alt fra belysning og sikkerhed til klimaanlæg og apparater, enten via en mobilapp eller stemmekommandoer.

Du kan se hele produktsortimentet her.

    Andre læser lige nu ...