Byggevejledning
Let
Svær
Du skal undgå hudkontakt, når du arbejder med epoxy. Husk derfor beskyttelsesdragt og ansigtsskærm.

Du skal undgå hudkontakt, når du arbejder med epoxy. Husk derfor beskyttelsesdragt og ansigtsskærm.

Har du et hobbyrum, en garage, et værksted,kælderrum, bryggers eller andet rum med betongulv, kan du selv give gulvet et lag epoxymaling efter vores anvisning. Du får et slidstærkt, tæt og jævnt gulv, der er nemt at rengøre. Maler du et stykke op ad væggene, kan du faktisk spule gulvet rent.

LÆS OGSÅ: Stærkt gulv med epoxy gulvmaling

Epoxy holder til stort set alt!

Samtidig er det modstandsdygtigt over for stort set alle kemikalier, spildolie, syrer og baser. Spilder du noget olie, terpentinbaseret maling, skosværte mv., kan det tørres op helt uden spor. Overfladen er hård og robust, ja, det er nærmest ikke til at slide igennem den ca. 2 mm tykke belægning.

Sådan påfører du epoxy

Selve påføringen er let, som du kan se i vores trin-for-trin vejledning, og hvis du spekulerer over, hvordan du sikrer dig, at malingen virkelig er 2 mm tyk overalt, er svaret enkelt:

Du trækker malingen ud med en 6 mm tandspartel, som du holder på skrå. Når de bølger, spartlen efterlader, løber sammen i mellemrummene, ender du med et 2 mm tykt lag. Efter et døgn kan du gå på gulvet, og efter en uge tåler gulvet fuld – og meget hård – belastning.

DOWNLOAD HELE ARTIKLEN og se, hvordan du gør.