De 7 mest populære projekter lige nu

Der findes over 1000 forskellige projekter på Gør Det Selvs hjemmeside, du kan kaste dig over. Her kan du se de 7 mest populære LIGE NU.

Som abonnent på Gør Det Selv har du adgang til over 1000 byggevejledninger, materialeguides, test af værktøj, anmeldelser, nyheder, håndværkertips og videoer på dansk.

Her er de 7 projekter, der er mest populære blandt vores læsere lige nu.

De 7 mest populære projekter lige nu

I krig mod flisepest
Hvad er flisepest egentlig, og hvordan kommer man af med det? Vi afprøver 4 forskellige metoder og kårer en klar vinder.

Støb et bålfad på den nemme måde
Med bare to murerbaljer kan du nemt støbe et lækkert bålfad, som med garanti vil blive samlingssted for mange hyggelige sommeraftener.

Nemt OG billigt højbed
Højbede er geniale! Hvis du vil dyrke grøntsager, men ikke vil bruge lang tid på at luge ukrudt, så er højbedet lige dig. Vi lærer dig at bygge billige højbede.

Så nemt slipper du for ukrudt
En stærk fuge er din vej til en ren og ukrudtsfri belægning. Vi gennemgår 7 forskellige fugetyper. Se her, hvilken type du bør vælge.

Gør din plæne STÆRK med gødning
Du er nødt til at hjælpe græsset med at besejre ukrudt og mos. Derfor kommer du ingen vegne uden hjælp fra gødning. Her får du vores tips til optimal gødning.

Byg verdens nemmeste pizzaovn
Gør som en af Gør Det Selvs læsere, og byg verdens nemmeste pizzaovn omkring en pilatesbold. Det er billigt, smart og det virker.

Byg selv hyndeboks i TOPKLASSE
Er du træt af at bruge penge på hyndebokse, der ikke holder? Så byg en hjemmelavet hyndeboks i topkvalitet. Du får den, som du vil have den - og det er nemt og billigt!

Få adgang til alle projekterne på Gør Det Selvs hjemmeside

Der er ingen binding, når du benytter dig af tilbuddet. Det vil sige, at du kan opsige dit abonnement præcis når det passer dig.

1 måneds adgang for 19 kroner:

GØR DET SELV – Din garanti for et godt resultat

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have.

Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

Gør Det Selv er uafhængigt af producenter og annoncører. Derfor kan du stole på vores test af værktøj. Vi vælger selv de maskiner, vi vil teste og alt værktøj udsættes for nøjagtig de samme hårde prøvelser.

Du får adgang til over 1000 byggevejledninger

Terrasser, badeværelser, skillevægge, indkørsler, fliser, køkkener, gulve, vinduer og døre.

Gør Det Selv har detaljerede vejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

Sværhedsgrad, pris og tidsforbrug er tydeligt angivet i starten af alle byggevejledninger. Det giver overblik og gør det nemt at vælge den rette vejledning.

Det får du i en byggevejledning:

  • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
  • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
  • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
  • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
  • 3D-modeller du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Kom i gang nu - 1 måneds adgang for 19 kroner:

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv