De 7 mest populære projekter lige nu

Der findes over 1000 forskellige projekter på Gør Det Selvs hjemmeside, du kan kaste dig over. Her kan du se de 7 mest populære LIGE NU.

Som abonnent på Gør Det Selv har du adgang til over 1000 byggevejledninger, materialeguides, test af værktøj, anmeldelser, nyheder, håndværkertips og videoer på dansk.

Her er de 7 projekter, der er mest populære blandt vores læsere lige nu.

De 7 mest populære projekter lige nu

Skur med fuld isolering
Bygger du nyt, er det ingen sag at bygge isoleringen ind fra start. Når dit skur er isoleret, kan du opbevare værktøj, maling og andre ting, der ikke tåler frost, derinde.

Byg genialt skab under trappen
Sko, støvler, jakker, tasker og malerbøtter. Der er plads til det hele i dette geniale trappeskab. Se her, hvordan du bygger skabet og gemmer rodet af vejen.

Byg dit eget shelter
Har du lyst til at have et shelter i haven eller i sommerhuset? Du kan sagtens bygge det selv for knap 6.000 kr. Her hygger vi os med det på værkstedet i løbet af vinteren og flytter det ud i løbet af foråret. Du kan selvfølgelig også bygge det direkte på stedet.

SÅDAN: Støb verdens nemmeste fundament
Det er superlet, at støbe fundament selv, hvis du gør som os. Her får du en komplet byggevejledning - inkl. 3D-modeller, video og materialeliste.

Forkert isolering kan ødelægge dit hus
Det kan gå grueligt galt, hvis dit hus er isoleret forkert og kan i sidste ende koste dig dyrt. Vi udpeger de værste faldgruber og viser, hvordan du undgår dem.

Gulvvarme til halv pris
Hvis du vil have gulvvarme, kan du sagtens klare det hele selv – endda til halvdelen af prisen. Vi viser, hvordan du gør.

Skjul varmepumpen med flot skjul
Varmepumpen er genial, når det kommer til effektivitet og besparelser på varmeregningen. Men køn er den ikke. Her bygger vi et varmepumpeskjul, der camouflerer skrumlet.

Få adgang til alle projekterne på Gør Det Selvs hjemmeside

Der er ingen binding, når du benytter dig af tilbuddet. Det vil sige, at du kan opsige dit abonnement præcis når det passer dig.

1 måneds adgang for 19 kroner:

GØR DET SELV – Din garanti for et godt resultat

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have.

Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

Gør Det Selv er uafhængigt af producenter og annoncører. Derfor kan du stole på vores test af værktøj. Vi vælger selv de maskiner, vi vil teste og alt værktøj udsættes for nøjagtig de samme hårde prøvelser.

Du får adgang til over 1000 byggevejledninger

Terrasser, badeværelser, skillevægge, indkørsler, fliser, køkkener, gulve, vinduer og døre.

Gør Det Selv har detaljerede vejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

Sværhedsgrad, pris og tidsforbrug er tydeligt angivet i starten af alle byggevejledninger. Det giver overblik og gør det nemt at vælge den rette vejledning.

Det får du i en byggevejledning:

  • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
  • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
  • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
  • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
  • 3D-modeller du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Kom i gang nu - 1 måneds adgang for 19 kroner:

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv