PSSSSST! Har du prøvet de fede 3D-modeller?

Vi har gjort de bedste af vores byggevejledninger endnu bedre og forsynet dem 3D-modeller, du selv kan vende og dreje! Det betyder, at du selv kan zoome helt ind og se alle de svære detaljer, inden du går i gang med at bygge. Prøv dem her!

Med 3D-modellerne kan du nemt zoome ind, dreje modellen og vende den rundt, og det bedste af det hele er, at du både kan bruge din mobiltelefon, tablet og almindelige computer - bare åbn en 3D-model, og så kan du svinge den rundt med fingrene på mobilskærmen eller musen på computeren.

Prøv 3D nu - tryk eller klik på modellerne!

3D-model: Byg selv et arkitekttegnet skur
3D-model

Arkitekttegnet skur

Vend og drej det arkitekttegnede skur og zoom ind på detaljerne.

Åbn 3D-model

3D-model: Her får du opskriften på både den amerikanske Adirondack-stol og den tilhørende fodskammel.
3D-model

Amerikansk dæksstol

Sidder du med byggevejledningen og bliver i tvivl om, hvilken vej rygstøttens bue skal vende, så prøv at trykke eller klikke på 3D-modellen her, og så kan du ellers zoome ind og se det selv.

Åbn 3D-model

3D-model

Undgå at terrassen sejler

Vil du være helt sikker på, at terrassen ikke gynger, når du går på den, så giv samlingerne mellem stolper og remme nogle bulldog-skiver. Ja, det lyder jo nemt, men hvis man nu ikke aner, hvor den skal sidde, så åbn denne 3D-model og se det med dine egne øjne.

Åbn 3D-model

Sejldug: Læg mærke til den øverste fine tap - og pas på den ikke knækker!
3D-model

Flotte samlinger til overdækningen

Du kan selvfølgelig vælge bare at skrue stolper og remme sammen med lange skruer, når du bygger en overdækning. Men du kan også lave det lidt mere lækkert. Eksempelvis med flotte tap-samlinger og udstemninger. Prøv at trykke/klikke på 3D-modellen her, vend den rundt og zoom ind på de smukke samlinger. Lige præcis her giver en 3D-model virkelig god mening, når man skal forstå principperne.

Åbn 3D-model

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Nyt fra Redaktionen