Sådan får du det perfekte hegn

Et hegn kan både afgrænse din grund, skærme for nysgerrige blikke eller skabe hyggelige lækroge i din have. Viser dig, hvordan du bygger det perfekte hegn.

Der findes et hav af forskellige måder at bygge et hegn. De kan bruges til at afgrænse grunden, skabe privatliv for nysgerrige blikke, fungere som støjhegn eller lave små hyggelige lækroge i haven.

Hos os finder du byggevejledninger til en lang række forskellige hegn.

Alle byggevejledningerne indeholder grundig trin-vejledning, arbejdstegninger, 3D-modeller, videoer og en fuld materialeliste.

Det er din garanti for et godt resultat!

Ud over byggevejledningerne kan du også læse vores andre artikler om hegn, og blive klogere på de vigtigste principper, når du bygger hegn, få gode råd snorlige stolper til hegnet eller få viden om, hvordan du forlænger levetiden på dit nye hegn.

På vores hjemmeside finder du over 30 byggevejledninger til forskellige hegn, og der kommer løbende nye til. Her er redaktionens 3 favoritter.

Redaktionens 3 favoritter:

Med lister og isolering kan du bygge et superflot hegn, der også dæmper støjen.

Listehegn med lys og lyddæmpning

Egehegn til spotpris

Byg massivt egehegn til spotpris

Vedligeholdelsesfrit hegn med zink og stålstolper

1 måneds adgang for 19 kroner:

Du får adgang til over 1000 byggevejledninger

Terrasser, badeværelser, skillevægge, indkørsler, fliser, køkkener, gulve, vinduer og døre.

Gør Det Selv har detaljerede vejledninger til alle tænkelige projekter i hus og have.

Sværhedsgrad, pris og tidsforbrug er tydeligt angivet i starten af alle byggevejledninger. Det giver overblik og gør det nemt at vælge den rette vejledning.

Det får du i en byggevejledning:

  • Trin-vejledning: Vejledningerne er bygget logisk op og går systematisk frem trin for trin. Der er fotos af alle de svære detaljer og forklarende tekster på dansk.
  • Komplet materialeliste: Takket være en komplet materialeliste kan du overskue, hvad der skal bruges, og du slipper for at rende i byggemarkedet, hver gang du mangler noget.
  • Arbejdstegninger med mål: Detaljerede arbejdstegninger viser mål, vinkler og konstruktionsprincipper.
  • Videoer på dansk: I vores mange videoer øser professionelle håndværkere af deres erfaring og viser, præcis hvordan arbejdet skal udføres.
  • 3D-modeller du selv kan dreje: Du kan vende og dreje vores 3D-modeller og zoome ind og se detaljer i konstruktionen, som du ellers måtte gætte dig til. Det gør arbejdet meget nemmere.

Kom i gang nu - 1 måneds adgang for 19 kroner:


50 års erfaring

I snart 50 år har Gør Det Selv inspireret og hjulpet danskerne med små og store projekter i hus og have. Sammen med dygtige håndværkere har vi udviklet mange tusinde byggevejledninger til terrasser, skillevægge, gulve, indkørsler, carporte og meget mere.

Vi har beskrevet tusindvis af byggematerialer, mindst lige så mange stykker værktøj, og vi har renoveret utallige køkkener og badeværelser.

I alle årene har vi samarbejdet med byggesagkyndige eksperter og holdt os ajour med bygningsreglementet.

Når du følger vores vejledninger, får du et godt resultat, og du kender de gældende love og regler, så du hverken behøver at bekymre dig om vådrumsmembran eller dampspærre.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Om Gør Det Selv