Undgå fejlkøb - find de bedste værktøjer og havemaskiner

Hos Gør Det Selv elsker vi værktøj! For med det rigtige værktøj i værktøjskassen kan du nemlig lave alle gør det selv-projekter, store som små!

Der er meget værktøj at vælge imellem!

Vi kan godt forstå, at du bliver i tvivl, når du står nede i byggemarkedet og kigger på hylden med kap-/geringsave, robotplæneklippere, højtryksrensere, slibemaskiner eller noget helt femte.

Og vi er glade for at kunne hjælpe dig! For med Gør Det Selvs test undgår du fejlkøb, når du skal ud og investere i nyt grej.

Testvinder eller Godt køb ?

Her på hjemmesiden finder du over 60 tests af værktøj og havemaskiner.

Vi kårer både en Testvinder og et Godt Køb, så du kan se, hvad der er bedst og billigst lige nu.

Og for kun 19 kroner får du adgang til alle vores test af værktøj og havemaskiner.

De 5 mest populære test lige nu:

1. Test af kap-/geringsave

Når du skal save en kæmpe stak terrasse-brædder til, eller når du skal lave præcise snit i skæve vinkler, kan ingen hamle op med kap-/geringssaven. Vi har samlet seks spændende maskiner i prisklassen op til 2.000 kroner. Og det er ikke den dyreste, der er bedst.

2. Robotplæneklippere til den store have

Vi har testet syv robotplæneklippere i kategorien til haver på mellem 700 og 1.000 m2. Alle som én klipper de pænt og kan holde din plæne veltrimmet hver eneste dag i hele sæsonen. Til gengæld er der store forskelle på betjening og brugervenlighed.

3. Test af rundsave

Når der skal laves pæne lige snit, er rundsaven på hjemmebane – især hvis du smider den på en føringsskinne eller fører den langs en kant. Vi tester seks populære og imponerende rundsave på batteri, der viser et overraskende højt bundniveau.

4. Test af multicuttere på batteri

Multicutteren er et enormt alsidigt stykke værktøj, der både kan save, slibe og skære. Den arbejder præcist, og den kan komme til på snævre steder, hvor andre maskiner har det svært. Når du først har arbejdet med en, er den meget svær at undvære.

5. Test af bore-/skruemaskiner

Der er ingen tvivl om, at bore-/skruemaskinen er de fleste gør det selv’eres foretrukne stykke elværktøj, og den er et must i enhver værktøjssamling. Her tester vi syv maskiner, der sammen med batteri og oplader kan købes for under 1.500 kroner.

Sådan ser en test ud

Måske har du allerede set en test her på vores hjemmeside.

Men ellers kan du få et smugkig ind bag betalingsmuren her og se et eksempel på et testskema:

For kun 19 kroner

Du får adgang til alt indhold bag betalingsmuren for kun 19 kroner. Udover 60 test af værktøj og havemaskiner har du også adgang til over 1000 byggevejledninger til projekter i hus og have.

Sådan ser vores testredaktør Martin ud

Det her er Martin Mogensen, som er testredaktør på Gør Det Selv.

Hvert år lander der mere end 200 forskellige stykker værktøj på hans bord. Så vi tør godt sige, at Martin har haft flere stykker værktøj mellem hænderne end de fleste andre.

Magasinet Gør Det Selv er 100 procent uafhængigt af producenter, annoncører og andre interessenter.

Jeg undersøger markedet for, hvad der findes, og håndplukker selv alle de maskiner, jeg vil teste.

Alle deltagere bliver udsat for den præcis samme hårde tests!

Testredaktør, Martin Mogensen

    Andre læser lige nu ...