9 Ting der godt kan blive for billige

Dyrt er ikke altid godt, men det er billigt heller ikke nødvendigvis. Her er ni emner, hvor det bedst kan betale sig, at finde den gyldne mellemvej.

9 Ting der godt kan blive for billige

Plasticstrips er en af de ting, som det ikke kan betale sig at købe for billigt. De kan nemlig ikke strammes til, hvis de er lavet af alt for dårlig plastic.

Vi er alle sammen vilde med en god handel, men der er nogle ting, som det bare ikke kan betale sig at købe fra den aller billigste hylde.

Vi siger ikke, at du nødvendigvis skal gå efter de dyre professionelle løsninger - bare køb noget fra midten af sortimentet!

Det kan både være billige materialer og mangelfuldt design, der er årsagen, men konsekvensen er den samme.

Du risikerer at spilde en smule penge, men også en hel del tid og godt humør.

Disse 9 ting må du aldrig købe for billigt:

1. Tommestokke

De helt billige tommestokke knækker nemmere, og de buer meget.

2. Malertape

Billig malertape svejser sig fast i sollyset og er svær at fjerne, når den har siddet for længe, og er unødvendig svær at få af rullen.

3. Skruebits

Billige skruebits er tit lavet af blødt stål. De knækker for et godt ord, og du kan hurtigt vride hovedet ud af form, hvis du får fat i en skrue, som vil dreje med.

4. Savklinger

Billige savklinger i dårlig kvalitet leverer et flosset snit og bliver alt for hurtigt sløve. Hvis du skal lave pænt præcisionsarbejde, så skal du ofre en god klinge på projektet.

5. Vaterpas

Ikke alle vaterpas er født lige, desværre. Erfaringen viser, at billige vaterpas ikke leverer perfekte resultater. Tag hellere ét vaterpas til 200 kr. end tre til 150.

6. Fugepistoler

Den helt billige fugepistol til en rund halvtredser er hård imod hænderne, kendt for et håndtag, der bukker, og ikke besparelsen værd. Blot et trin op ad prisstigen bliver pistolen meget bedre, og arbejdet ligeså.

7. Strips

Plastikstrips er geniale, bare ikke når de er lavet af dårlig plastik, som ikke kan tåle, at du spænder dem hårdt. Det er simpelthen plastikkvaliteten, der er for dårlig.

8. Værkstedsstøvsugere

Din værkstedsstøvsuger skal selvfølgelig kunne suge, og så skal den have et filter, som er nemt at rense. Ellers bliver du hurtigt lettere sindssyg af at bruge den. De helt billige modeller stopper hurtigt til og skal konstant åbnes op og renses manuelt eller have skiftet filteret. Desuden larmer billige støvsugere tit mere end nødvendigt.

9. Slibesten

Grove slibesten behøver ikke at koste alverden, men hvis du tager dem fra 20-kronershylden, får du ofte en meget porøs sten, som taber formen og bliver ubrugelig for hurtigt.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Værktøj