Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Legende lette løft

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Det er en fornøjelse, når de kedelige hjulskift klares i en fart!

Bahcos baseline-donkraft løfter op til 3 ton og er supernem at betjene.

Vi kan næsten ikke komme på et værktøj, som er blevet mere grundigt prøvekørt her i nyhederne, end denne værkstedsdonkraft fra Bahco. Den har nemlig været lånt ud i hele villakvarteret og har i den grad været på overarbejde, da der skulle skiftes fra sommer til vinterdæk og så tilbage igen i foråret.

Slut med små, spinkle håndsvingsmodeller

For sagen er den, at når man først har set naboen eller genboen løfte sin bil med 5-6 lette træk/pumpninger i donkraftens håndtag, er der ingen ved deres fulde fem, som længere gider at ligge og rode med de små, spinkle håndsvingsmodeller.

Kort sagt, Bahcos Baseline 3 ton har gået sin sejrsgang fra hus til hus – eller rettere fra bil til bil. Og ingen bil har hidtil været for stor en mundfuld for den hydrauliske donkraft med dobbelte stempler. Kun 7 pumpninger skal der til at gå fra minimumshøjden på 130 mm til den maksimale løftehøjde på 462 mm.

En oplagt dele-donkraft

Og donkraften er udstyret med nylonhjul, så den ret let kan rulles i stilling – og fra nabo til nabo, mens løftesaddelen er gummibelagt for at skåne undervognen. Prisen på ca. 1250 kroner kan godt lægge op til, at den købes sammen med andre. Men du kan også bare købe den selv og se frem til at blive nabolagets mest populære mand – i hvert fald to gange om året.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage