Legende lette løft

Det er en fornøjelse, når de kedelige hjulskift klares i en fart!

Bahcos baseline-donkraft løfter op til 3 ton og er supernem at betjene.

Vi kan næsten ikke komme på et værktøj, som er blevet mere grundigt prøvekørt her i nyhederne, end denne værkstedsdonkraft fra Bahco. Den har nemlig været lånt ud i hele villakvarteret og har i den grad været på overarbejde, da der skulle skiftes fra sommer til vinterdæk og så tilbage igen i foråret.

Slut med små, spinkle håndsvingsmodeller

For sagen er den, at når man først har set naboen eller genboen løfte sin bil med 5-6 lette træk/pumpninger i donkraftens håndtag, er der ingen ved deres fulde fem, som længere gider at ligge og rode med de små, spinkle håndsvingsmodeller.

Kort sagt, Bahcos Baseline 3 ton har gået sin sejrsgang fra hus til hus – eller rettere fra bil til bil. Og ingen bil har hidtil været for stor en mundfuld for den hydrauliske donkraft med dobbelte stempler. Kun 7 pumpninger skal der til at gå fra minimumshøjden på 130 mm til den maksimale løftehøjde på 462 mm.

En oplagt dele-donkraft

Og donkraften er udstyret med nylonhjul, så den ret let kan rulles i stilling – og fra nabo til nabo, mens løftesaddelen er gummibelagt for at skåne undervognen. Prisen på ca. 1250 kroner kan godt lægge op til, at den købes sammen med andre. Men du kan også bare købe den selv og se frem til at blive nabolagets mest populære mand – i hvert fald to gange om året.

Bahco Baseline 3 ton donkraft

Det må blive alle fem stjerner til denne kraftkarl. Den ville sagtens kunne bruges i et professionelt værksted.

Pris: 1250 kr.

  • Ekstremt solid og let at bruge. Man fornemmer kvalitet fra ende til anden. ÷ Lidt dyr. Du får lov at betale lidt for Bahcos gode ry.

Andre læser lige nu ...

Mere fra kategorien Værktøj