Verdens bedste bit

Efter ti skruer ligner billige bits noget, der er kørt over af et godstog! Held og lykke med at skrue flere skruer i med dem. Drop de billige, dårlige bits, og køb i stedet en Impaktor-bit fra Wera.

Superbitten kan nærmest ikke slides op. Derudover så giver diamantspidsen et ekstremt godt greb i skruen.

Den ligner måske en almindelig bit, men den er så meget mere end det. Impaktor-bitten fra Wera beklædt med diamanter, og er perfekt til det hårde arbejde med slagskruemaskiner.

Skru med diamanter

Spidsen af bitten er dækket af små, kunstige industridiamanter. Det er en af de ting, der gør Impaktor til en helt speciel bit.

Det betyder nemlig, at den bider sig fast i skruen og får et ekstremt godt hold, som andre almindelige bits ikke kan få. Når bitten bider sig fast i skruen, holder den længere, fordi der slides mindre på den, end der gør med en almindelig glat bit.

Det er heller ikke nødvendigt at trykke så hårdt med maskinen for at være sikker på, at bitten har fat i skruen.

Alle Impaktor-bits, uanset kærv, er beklædt med diamanter på spidsen.

Den stærke kerne

Impaktor er lavet af kvalitetsmaterialer. Midten af bitten er designet til at modstå det pres og de rystelser, som en slagskruemaskine skaber. Det betyder en bit, der ikke knækker. Noget, der kan ske for almindelige bits i slagskruemaskiner.

Redaktionen anbefaler: Test af slagskruemaskiner

Fæstet

Wera Impaktor monteres i et almindeligt kvarttommers hexfæste i en slagskruemaskine eller i en bitholder, fx Impaktorbitholderen.

Diamantbittens bedste ven

Impaktor kan selvfølgelig bruges med almindelige bitholdere, men Wera anbefaler, at man bruger deres Impaktor-bits sammen med den specialudviklede Impaktorbitholder. Den er forsynet med en ringmagnet og låsering, og resultatet er en bitholder, der virkelig kan holde fast i bitten.

Bitholderen er lavet med Weras dobbelttorsion-teknik, som sikrer stabilitet ved hårde vridninger fra skrue- og slagskruemaskiner.

Bitholderen koster 200 kroner og kan købes i sæt med Impaktor-bits. En bit koster godt 40 kroner.

Bit til slagboremaskine

Sådan kommer en helt almindelig bit hurtigt til at se ud. Spidsen er helt ødelagt.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Bore- og skruemaskiner