Derfor er et værktøjsbælte smart!

Med et værktøjsbælte har du begge hænder fri til arbejdet, samtidig med at du har nem adgang til alle dine ting. Men et arbejdsbælte er ikke bare et arbejdsbælte. Læs mere om de forskellige modeller her.

Værktøjsbælte: Derfor er et værktøjsbælte smart!

Værktøjsbæltet fra Stanley er i læder og har både store og små lommer med plads til værktøj og skruer.

Et værktøjsbælte er en smart måde at have begge hænder fri til at arbejde med, og samtidig have alt det, du har brug for, lige ved hånden. Værktøjsbæltet kan derfor være med til at lette dit arbejde og skrue tempoet betydeligt op, når du ikke hele tiden skal bukke dig ned eller lede efter skruer og forskelligt værktøj.

Specialiserede værktøjsbælter

Værktøjsbæltet kommer i et hav af forskellige udformninger, der kan være mere eller mindre specialiserede i forhold til den håndværker, de er designet til. Elektrikeren har fx behov for mange små ruminddelinger, der giver orden og overblik over de mange forskellige skruetrækkere og tænger, arbejdet ofte kræver. Tømreren derimod har ofte brug for en eller to store lommer til skruer og søm, samt nogle mellemstore holdere til fx hammer, pladesaks eller skruemaskine.

Vælg det rette værktøjsbælte

Det er derfor en god idé at overveje, om du har brug for et værktøjsbælte, der giver overblik over dit værktøj, eller som kan indeholde en masse skruer, når du skruer gipsvæggen op. Du kan også vælge en mindre specialiseret version, der kan lidt af begge dele.

Værktøjsbælte som samlesæt

En anden mulighed er at vælge samlesæt, der gør det muligt at designe dit helt personlige værktøjsbælte, som passer matcher dine behov helt perfekt. Det kan gøres ved at vælge et system, hvor selve bæltet og lommerne købes hver for sig. På værktøjsbæltet er der små øjer, hvor lommerne kan sættes fast. Hvilke lommer du køber, afgør funktionaliteten af dit værktøjsbælte. Fordelen ved at vælge sådan et system er også, at du kan have flere forskellige lommer liggende, som du kan skifte mellem, og på den måde bruge det samme værktøjsbælte til flere forskellige opgaver.

Værktøjsbælte med seler

Skruer og værktøj kan hurtigt blive tungt. Derfor er det også muligt at købe værktøjsbælter med seler, der letter belastningen fra dine hofter. Til flere samlesæt kan selerne også købes som ekstra tilbehør.

Værktøjsbælte med seler

På dette værktøjsbælte fra Snickers kan både lommer og seler fjernes og udskiftes efter behov.

Værktøjsbælte som vest

En anden måde at fjerne vægten fra dine hofter er ved at droppe det klassiske værktøjsbælte og i stedet vælge en vest. En fordel ved vesten er, at den kan have ekstra lommer på brystet.

Værktøjsbælte som vest

Værktøjsvesten fra Stanley giver mulighed for ekstra lommer på brystet.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Værktøj