Værktøjstaske: Her er et eksempel på en værktøjstaske fra Stanley

Her er et eksempel på en værktøjstaske fra Stanley

En blød værktøjstaske i slidstærkt materiale

Værktøjstasken er lavet i et slidstærkt stofmateriale, og ofte er den forstærket på udsatte steder som fx i bunden. Den er derfor helt uden hårde hjørner og skarpe kanter, der nemt kan lave ridser og skrammer på døre, vægge og gulve.

Værktøjstasken er nem at bære

Den bløde konstruktion betyder samtidig, at tasken er meget mere behagelig at løfte rundt på, end en hård og kantet værktøjskasser. Du kan uden problemer holde den ind til kroppen, og ofte er den også udstyret med stropper, som nemt kan smides over skulderen.

Værktøjstasken har praktiske rum indvendig og udvendig.

Værktøjstasken har praktiske rum indvendig og udvendig.

LÆS OGSÅ: Derfor er slagnøglen håndværkerens foretrukne valg

Værktøjstaske som rygsæk

Har du ofte dit værktøj med på farten, kan det være en idé at vælge en værktøjstaske, der er udformet som en rygsæk. På den måde har du begge hænder fri til fx at løfte byggematerialer eller kufferterne med el-værktøj. Et lille minus ved rygsækken er dog, er rumligheden ofte er en smule begrænset. Youtube:

Værktøjstasker med fleksible rum

Det er ikke kun værktøjstaskens ydre, der er lavet i stof. For det meste er deres indre nemlig udstyret med et utal af små lommer og rum, der ligeledes er lavet i et slidstærkt stofmateriale. I en klassiske værktøjskasse kan mange hårde rum ofte være mere i vejen end til gavn. Men de bløde rum og lommer kan nemt presses sammen, hvis de ikke skal bruges. På den måde er de aldrig i vejen.